Νιάτα και ταλέντο σφράγισαν το διαβατήριο για τη Eurovision

Τελικά η μπαλάντα «One last breath» της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου θα μας εκπροσωπήσει στον 60ό διαγωνισμό της Eurovision στη Βιέννη!

Η νικήτρια του περσινού τελικού του μουσικού τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 «The voice», με έναν πιανίστα επί σκηνής, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Ωραία και μελωδική η φωνή της ενώ το τραγούδι που ερμήνευσε είχε μια δυναμική. Η κύπρια τραγουδίστρια πάει στην Αυστρία με αξιώσεις για μια καλή θέση.

Το άσχημο όμως είναι ότι εμφανιζόμαστε πρώτοι στον ημιτελικό του διαγωνισμού, πράγμα που σημαίνει πως η σκηνική παρουσία πρέπει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να θυμούνται οι τηλεθεατές την εμφάνισή μας.

Στον εθνικό τελικό, την Τετάρτη το βράδυ, στο «Έναστρον», τα ανδρικά βλέμματα συγκέντρωσε η σέξι εμφάνιση της Shaya, που ξεσήκωσε τους θεατές με το λευκό φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη. Η ερμηνεύτρια όμως δεν μπήκε κανονικά στο τραγούδι από την αρχή και έχασε κάτι από τη μαγεία της ερμηνείας της στο τραγούδι «Sunshine». Το άγχος της Θωμαής Απέργη -βγήκε με μια ολόσωμη λευκή φόρμα που της χάριζε ένα όμορφο μπούστο- δεν την άφησε να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Το τραγούδι που ερμήνευσε είχε ελληνικό στίχο, είχε ελληνική μουσική και πολύ συρτάκι, αν και ίδια δεν χόρεψε «Jazz και Συρτάκι». Θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα. Στα παρασκήνια έβαλε τα κλάματα μετά τον αποκλεισμό της, αφού ήθελε πάρα πολύ την πρόκριση.

Στην αρχή, ωστόσο, όταν τραγούδησε μαζί με τους άλλους τραγουδιστές το «My number one» φορούσε ένα μακρύ λευκό φόρεμα και ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Μπουζούκι έβαλαν και οι C:Real, ως έκπληξη στο τραγούδι τους «Crash and Burn», ωστόσο δεν άγγιξαν τον κόσμο. Η σέξι, όμως, Τζο Λαζοπούλου, με κολλητό κορμάκι, έγραψε ωραία στην οθόνη.

Ο γλυκός Barrice από το Καζακστάν μας είπε με όλη του τη δύναμη «ΕLΑ», χόρεψε και το συρτάκι του, ξεσήκωσε τους θεατές στο «Έναστρον», αλλά δεν πήρε τελικά το εισιτήριο για τη Βιέννη.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει πάντα την ικανότητα να ενθουσιάζει τους θαυμαστές της. Δέκα χρόνια πέρασαν από τη νίκη της με το «My number one» και κανείς μας δεν ξέχασε αυτή τη στιγμή. Η ίδια προτίμησε ένα εμπριμέ ρούχο που δεν την κολάκευε τόσο, ωστόσο ερμηνευτικά ήταν άψογη. Στυλίστας της είναι ο Αλ Γκίγκα, ο οποίος ντύνει και τις Ζέτα Μακρυπούλια και Ζέτα Δούκα.

Τα κείμενα των παρουσιαστριών είχαν την τσαχπινιά τους, οι εμφανίσεις τους πολύ μπούστο και φρεσκάδα. Κούκλες η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη, είχαν πολλή ενέργεια και συμπλήρωναν η μια την άλλη στο αφιέρωμα για τα 60 χρόνια της Eurovision. Από τις πιο ωραίες στιγμές ήταν όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος έστεψε την Ντορέττα Παπαδημητρίου «Μις Γιουροβίζιον… 2015».

Για τον εθνικό τελικό ψήφισαν συνολικά 33.672 άτομα, συγκεκριμένα στάλθηκαν 16.431 sms και έγιναν 17.241 κλήσεις από σταθερό. Τα νούμερα τηλεθέασης του τελικού άγγιξαν το 13,8% στο γενικό σύνολο και το 18,1% στα νεανικά κοινά.

Στη βραδιά παραβρέθηκαν και οι Πασχάλης, Αντώνης Λουδάρος, Μάρα Θρασυβουλίδου, Μπέσσυ Αργυράκη, Λάουρα Νάργες και Σάσα Σταμάτη.


Σχολιάστε εδώ