Να αποκλεισθούν από διαγωνισμούς εδώ και τώρα…

Οι περιπτώσεις SIEMENS, RHEINMETALL και NH INDUSTRIES (δηλαδή της EUROCOPTER, που μας πούλησε τα ελικόπτερα ΝΗ-90), οι οποίες έχουν προχωρήσει σε αθέμιτες, μη νόμιμες, μη σύννομες ενέργειες, θα πρέπει να αποκλεισθούν από διαγωνισμούς από εδώ και πέρα.

* Θα συμφωνήσω με τον κ. ΑΝΥΕΘΑ, υπό προϋποθέσεις, και θα προσθέσω ότι θα πρέπει και στην Ελλάδα να καθιερωθεί ο θεσμός της BLACK LIST. Ας κάνει τον κόπο ο κ. ΑΝΥΕΘΑ να πληροφορηθεί τα σούρτα-φέρτα στη ΓΔΑΕΕ, κατά την τελευταία τετραετία, διαφόρων «κραγμένων» τύπων που πλασάρουν ΑΩ – μούφες και τους υποδέχονταν μετά βαΐων και κλάδων, αλλά θα παρατηρήσω τα εξής: Ο κ. ΑΝΥΕΘΑ είναι μη ενημερωμένος εις βάθος και χωρίς, εισέτι, αρμοδιότητες. Ας ενημερωθεί πλήρως … Οι εταιρείες αυτές που ανέφερε είναι, από δεκαετίας, κράτος εν κράτει στην Ελλάδα με όγκους υλικών που χρειάζονται συντήρηση. Ιδιαίτερα η SIEMENS. Και δεν θα είχαν το περιθώριο να γίνουν αμαρτωλές αν δεν εύρισκαν πρόθυμους έλληνες πολιτικούς και αξιωματούχους του ΥΕΘΑ προς εξαγορά, ΜΜΕ προς στήριξη κ.λπ. Η SIEMENS δεν θα ήταν η SIEMENS που ξέρουμε αν δεν είχε την αμέριστη βοήθεια στις ληστείες βουλευτών και υπουργών (ίδετε η λίστα Χριστοφοράκου), η EUROCOPTER δεν θα προχωρούσε στο φιάσκο των ΝΗ-90 αν δεν είχε προηγηθεί το party των Super Puma και δεν είχε την ολόψυχη συνεργασία διεφθαρμένων πολιτικών (2003-2011). Ποιος έδωσε τη φοβερή προκαταβολή των 254 εκατ. ευρώ; Και η RHEINMETALL αν δεν είχε το δίκτυο Ευσταθίου να λαδώνει πολιτικούς και στρατιωτικούς οι οποίοι ασμένως «υπηρετούσαν» τη γερμανίδα μητέρα. Στους παραπάνω θα προσθέσω τα καλλικέλαδα παπαγαλάκια… Τα ξέρετε δα… Έτσι δεν είναι;

Το μέγα σκάνδαλο προμήθειας των ΝΗ-90

* Το «ΠΑΡΟΝ» μπορεί άνετα να ισχυριστεί ότι είναι το μόνο έντυπο που, από το 2006, κραύγαζε συνεχώς για τη μεγάλη λωποδυσία.

* Έχω καταμετρήσει τουλάχιστον 15 κείμενα τα τελευταία δέκα χρόνια, με τελευταία αυτά των 14.10.2013 και 11.11.2013.

* Ο κ. Π. Καμμένος διέταξε την ανασκολόπιση. Κάλλιο αργά… Έστω και σήμερα, που οι μεγάλοι αρχικοί υπόλογοι (Σημίτης, Παπαντωνίου και ΣΙΑ) και οι επακολουθήσαντες (Μεϊμαράκης, Βενιζέλος, που το κουκούλωσαν) έχουν ξεφύγει με το άρθρο 86 του Συντάγματος.

* Προτείνω: Επιστροφή των προϊόντων λεηλασίας σε εργασία στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, ιδιαίτερα στον ΣΕΚΠΥ.

* Έγγραφα και κείμενα από το πλουσιότατο αρχείο του «Π» βρίσκονται στη διάθεση του κ. υπουργού, εφόσον το χρειάζεται.

* Οι προκάτοχοί σας, από το 2007 και εντεύθεν, τι έκαναν, κύριε Καμμένο; Για τα Απάτσι, τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών θα κάνετε τίποτε; Με τα Super Puma Ελλάδος και Ισπανίας;


Σχολιάστε εδώ