Αντιδράσεις για το μέτρο με τις κλειστές κερκίδες!

«Αντί να στηρίξουν όσες ομάδες κάνουν προσπάθειες, ο υφυπουργός και οι συνεργάτες του τις έβαλαν και αυτές στο ίδιο τσουβάλι», λένε όσοι διαφωνούν με τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Στους διαφωνούντες έχουν μπει παράγοντες ομάδων όπως ο Φώτης Κωστούλας του Παναιτωλικού, αλλά και οργανωμένοι οπαδοί. Με τον Αγρινιώτη επιχειρηματία να ομολογεί ότι «εμείς είμαστε το πρόβλημα και όχι ο κόσμος» Ουσιαστικά, δηλαδή, ενισχύει τη γνώμη όσων επιμένουν ότι η βία προκαλείται από την έλλειψη ισονομίας, τα φαινόμενα διαφθοράς και τις πρακτικές που ακολουθούν τα θεσμικά όργανα.

Επί της ουσίας το μέτρο της κυβέρνησης γονατίζει τις μικρές ομάδες. Διότι οι μεγάλες στάθηκαν τυχερές. Ο Ολυμπιακός επειδή αγωνίστηκε χθες εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ το ίδιο, ενώ ο Παναθηναϊκός, ως τιμωρημένος, θα έπαιζε ούτως ή άλλως δίχως κόσμο στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Με βασικό ερώτημα όλων: «Πώς γίνεται να λαμβάνονται τέτοια μέτρα για αγώνες όπως Πλατανιάς – Λεβαδειακός ή Βέροια – Εργοτέλης και την Τετάρτη να διεξάγεται προημιτελικός κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού με 60.000 θεατές;». Εύλογη απορία, στην οποία όμως δεν έχει απάντηση ούτε ο υφυπουργός Αθλητισμού. Στο συγκεκριμένο ματς, πάντως, δίνουν όλοι εξετάσεις. Οι ομάδες, η κυβέρνηση, οι διαιτητές, τα θεσμικά όργανα. Αλλά και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μια και η Εθνική ομάδα, όπως και το άθλημα, χρειάζονται ένα μεγάλο ντέρμπι με τα πάντα να κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Σχολιάστε εδώ