Ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να δέσει στην ΑΕΚ τον Μενσά – Μπονσού!

Στα μεταγραφικά της ομάδας, η απόκτηση του Ίαν Βουγιούκα από την ΑΕΚ ναυάγησε κι έτσι στο στόχαστρο της ομάδας έχει μπει ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο έλληνας σέντερ αγωνίζεται στην ΑΕΝ Κηφισιάς και έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες. Υπάρχει, βέβαια, το φλερτ με τον Άλεκ Μάριτς, αλλά η περίπτωση του Αυστραλού είναι πιο περίπλοκη, ενώ παράλληλα και το κασέ του θεωρείται υπερβολικό για παίκτη που καλείται να παίξει ουσιαστικά δεύτερο ρόλο.

***

Επαφές του ΠΑΟΚ με ΕΟΚ και ΚΕΔ Η «εχθρική διαιτησία» στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ξεχείλισε το ποτήρι της οργής στον ΠΑΟΚ. Ο Τέλης Ζουρνατζίδης απευθύνθηκε στην ΚΕΔ, στην οποία κατέθεσε dvd με όλες τις φάσεις, στις οποίες κατά τη γνώμη του αδικήθηκε ο «δικέφαλος». Έκανε, όμως, παράπονα και για άλλα ματς.

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ είπε απογοητευμένος πως η διαιτησία στο ματς ήταν καταδικαστική για τον ΠΑΟΚ.

«Σε ένα ματς που κρίνεται στο σουτ, ένα λανθασμένο σφύριγμα αρκεί για να σε οδηγήσει στην ήττα», είπε μεταξύ άλλων ο Ζουρνατζίδης στους επικεφαλής της ΚΕΔ.

«Θέλουμε την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών. Δεν είναι δυνατόν να ορίζονται μη διεθνείς διαιτητές σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ζητάμε την ισονομία. Ζητάμε δικαίωμα στο όνειρο. Απαιτούμε σεβασμό ως ομάδα», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα, επικοινώνησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, και εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία αλλά και γενικότερα για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της περιόδου.

***

Στις 5 Απριλίου ο τελικός Κυπέλλου

Στις 5 Απριλίου ορίστηκε ο τελικός του κυπέλλου ανδρών στο μπάσκετ. Για να βρουν ημερομηνία οι διοικούντες την ΕΟΚ χρειάστηκαν τη βοήθεια από τον ΕΣΑΚΕ, καθώς μετατέθηκε η 22ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και
άνοιξε ο δρόμος για τη διεξαγωγή του τελικού. Μετά τον επεισοδιακό προημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τελικό νικητή τον Παναθηναϊκό, και σε συνδυασμό με τη νίκη του «τριφυλλιού»
επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό, οι «πράσινοι» πήραν την πρόκριση και βρίσκουν απέναντί τους τον Απόλλωνα Πατρών.

Οι δύο ομάδες δίνουν ήδη τον… πρώτο αγώνα με στόχο να κερδίσουν την έδρα διεξαγωγής του τελικού. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να γίνει μια γιορτή στο ΟΑΚΑ, αλλά την ίδια ώρα από τον Απόλλωνα πιέζουν, μέσω του Τάκη Τσαγκρώνη, να διεξαχθεί ο τελικός στην πρωτεύουσα της
Αχαΐας. Την πρόταση στον ΕΟΚ κατέθεσε ο Δήμος Πατρών και έβαλε δύσκολα στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος από τη μια βλέπει το ΟΑΚΑ ως μια ευκαιρία για να αποδείξει πως μπορεί να διοργανώσει έναν τελικό σε ένα μεγάλο γήπεδο, ενώ από την άλλη δεν μπορεί να προσπεράσει το δεξί χέρι του.


Σχολιάστε εδώ