Μετωπική Αλαφούζου με Μαρινάκη και Λίγκα

Οι περισσότεροι παράγοντες, βέβαια, απέφυγαν να επιβεβαιώσουν όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με τον πλέον επίσημο τρόπο, δηλαδή μέσω της προσφυγής στη δικαιοσύνη. Ο Αλαφούζος μήνυσε τον Μαρινάκη και έναν συνοδό του για δυσφήμηση και εξύβριση, ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τα ίδια αδικήματα και δύο επιπλέον. Τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για συνέργεια σε επίθεση και τον συνοδό ως δράστη σωματικής βλάβης. Η απάντηση από τους «ερυθρόλευκους» ήρθε με κατάθεση νέων μηνύσεων κατά των παραγόντων του «τριφυλλιού» και οι διαφορές θα λυθούν στη δικαιοσύνη.

Μόνο που η κόντρα των δύο επιχειρηματιών και παραγόντων θα επηρεάσει και τη συνοχή της Σούπερ Λίγκας. Ο Αλαφούζος πηγαίνει σε μετωπική με τον συνεταιρισμό επειδή αρνήθηκαν να του δώσουν τα ηχητικά ντοκουμέντα από τη συνεδρίαση του ΔΣ, αλλά και λόγω της άρνησης του Γιώργου Μποροβήλου να συμπεριλάβει το επεισόδιο στην ημερήσια διάταξη της έκτακτης συνεδρίασης που προγραμματίστηκε για αύριο το μεσημέρι. Έστειλαν, μάλιστα, οι «πράσινοι» και σχετική επιστολή με υπογραφή του Κωνσταντίνου, ο οποίος ζήτησε και την παρουσία εισαγγελέα την ώρα της συνεδρίασης.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ενημέρωσαν σχετικά και τον Σταύρο Κοντονή.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού να συμφωνεί με κάποιες από τις ενέργειες των «πρασίνων».

Κάπως έτσι τάχθηκε στο πλευρό του Κοντονή με επίσημη ανακοίνωσή της και η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο, έριξαν τα καρφιά τους για την ΕΠΟ, στην οποία απέδωσαν όλα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η στάση της «Ένωσης», βέβαια, σχετίζεται και με τις εξελίξεις στο θέμα της «Αγιά Σοφιάς». Από την κυβέρνηση έγινε ένα βήμα καλής θέλησης και οι άνθρωποι του «δικεφάλου» θέλουν να διατηρήσουν τον δίαυλο επικοινωνίας. Άρα, έχουν κίνητρο να στηρίξουν τις προσπάθειες του υφυπουργού Αθλητισμού για την πάταξη της βίας και της διαφθοράς.


Σχολιάστε εδώ