Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ!

Για άλλη μια φορά, βέβαια, πυρά εκτοξεύθηκαν και κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στον οποίο αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός «δημόσιος υπάλληλος», παρά το γεγονός ότι ο διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με ενοχλήσεις στο μετατάρσιο. Πρόβλημα που παραμένει άλυτο και δυσχεραίνει αφάνταστα τις προσπάθειες του έμπειρου παίκτη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο μακεδόνας τεχνικός κατηγορήθηκε για διχασμό του κόσμου. Επίσης οι οπαδοί τον χαρακτήρισαν «παρωχημένο» και ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ την άμεση απομάκρυνση του Αναστασιάδη με το επιχείρημα ότι «αν συνεχίσετε να τον κρατάτε, τότε σίγουρα τον χρησιμοποιείτε ως άλλοθι».

Η δεύτερη συνεχόμενη ανακοίνωση των συνδέσμων με την επίθεση στον Ζήση Βρύζα οδήγησε τον τεχνικό διευθυντή του «δικέφαλου» στην υποβολή παραίτησης. Το είχε πει, άλλωστε, σε ανύποπτο χρόνο ότι εάν του έδειχναν αρνητικά συναισθήματα οι οπαδοί, τότε θα αποχωρούσε μόνος του. Ο Βρύζας έστειλε την παραίτησή του στον Σαββίδη και έκτοτε εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Ούτε ο πρόεδρος της ΠΑΕ μπορούσε να τον εντοπίσει ούτε ο μεγαλομέτοχος.

Ρόλο στην απόφαση του Βρύζα έπαιξε και η νομοθετική ρύθμιση της νέας κυβέρνησης για τα χρέη φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων. Με το καθεστώς που θέλει να επιβάλει το κυβερνητικό επιτελείο για να διευκολύνει την εξόφληση των χρεών, ο Σαββίδης εμφανίζεται έτοιμος να καλύψει τα ανοίγματα του ΠΑΟΚ! Έτσι, θα αλλάξουν τα δεδομένα και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα γίνει βιώσιμη. Ο Βρύζας έμενε στην Τούμπα επειδή ήθελε να παρακολουθεί και τις εξελίξεις στην υπόθεση των χρεών, διότι και εκείνος αντιμετώπιζε προβλήματα από την περίοδο που δέσμευε την ΠΑΕ με την υπογραφή του. Από τη στιγμή που φάνηκε φως στην άκρη του τούνελ, ο Βρύζας έκρινε πως μπορούσε να αποχωρήσει.

Φαβορί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή εμφανίζεται ο Ζόρντι Κρόιφ. Στενός συνεργάτης του Αγγελίδη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει μεγάλο κασέ ο Ολλανδός, όμως, στον Σαββίδη παρουσιάζεται μια μοναδική και ενδεχομένως ή τελευταία για να βάλει τις βάσεις αγωνιστικής εκτόξευσης του ΠΑΟΚ μέσα από τη στήριξη του κόσμου σε ένα ξεκάθαρο πλάνο.

Από κει και πέρα, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» θα προχωρήσει και σε αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, με τους Κατσικά και Τζανδάρη να αποτελούν παρελθόν, μια και αρνούνται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, ενώ τον δρόμο της εξόδου αναμένεται να δει και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι την επόμενη σεζόν ελάχιστα πράγματα θα θυμίζουν τον εφετινό ΠΑΟΚ, αλλά εάν συνδυαστούν οι αλλαγές με τη ρύθμιση των χρεών, ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια.


Σχολιάστε εδώ