Παίρνει σκούπα ο Μαρινάκης μετά το ματς με Ντνίπρο!

Κατώτερος των προσδοκιών εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με την Ντνίπρο. Η ήττα με 2-0 από τους Ουκρανούς περιορίζει σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και καθιστά επιβεβλημένο έναν διαφορετικό μεταγραφικό σχεδιασμό για το ερχόμενο καλοκαίρι. Στον Πειραιά εκτιμούν ότι η ομάδα θα κατακτήσει το νταμπλ, αλλά υποστηρίζουν πως θα χρειαστεί μετάγγιση φρέσκου αίματος για να σταθεί ανταγωνιστικά στις διεθνείς διοργανώσεις.

Σε συνεννόηση με τον Βίτορ Περέιρα θα γίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, έστω και αν στο παρελθόν πολλές φορές οι παίκτες μοιράστηκαν ανάμεσα στα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ και στο προπονητικό επιτελείο. Οι ανάγκες έχουν εντοπιστεί και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν μεγάλο στόπερ, έναν επιτελικό μέσο και δύο εξτρέμ. Από την καταγραφή των υποψηφίων ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να πάρει σκούπα.

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι δικαιώνει έως τώρα την τακτική του Μίτσελ να τον κρατάει στον πάγκο, αν και ο Βίτορ Περέιρα προσπαθεί να τον στηρίξει με κάθε τρόπο. Είναι πασιφανές, όμως, ότι ο Ολλανδός δεν μπορεί να βρει τα πατήματά του και να αποκτήσει διάρκεια στην απόδοσή του. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ενώ για το κέντρο της άμυνας ο Σαντάνα αποκτήθηκε ως προσωρινή επιλογή και έτσι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Γερμανία. Από κει και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση των υποθέσεων του Κώστα Μήτρογλου και του Κασάμι. Με τον πρώτο να αγωνίζεται ως δανεικός και τον δεύτερο να είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για την Ιταλία.


Σχολιάστε εδώ