Πήρε το μήνυμα Γιαννακόπουλου και ο Ιβάνοβιτς!

Ο Παπαγιάννης, ο Λιούντζης και ο Κόνιαρης πήραν χρόνο συμμετοχής και τα πήγαν περίφημα! Μαζί τους, βέβαια, και οι Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος, όμως, οι δύο τελευταίοι λογίζονται ήδη ως παλιοσειρές. Ο Γιαννακόπουλος ενθουσιάστηκε από την απόδοση των μικρών και μίλησε για βάσεις νέας αυτοκρατορίας. Μόνο που ο Ιβάνοβιτς, εκτός από παραλήπτης του μηνύματος που του έστειλε ο εργοδότης του, μετά το ματς έγινε και αποστολέας. «Έχουν ταλέντο, αλλά χρειάζονται σκληρή δουλειά», φρόντισε και είπε ο έμπειρος προπονητής για να περιορίσει τις επιθυμίες του Γιαννακόπουλου και συγχρόνως για να κρατήσει προσγειωμένους τους μικρούς, που όντως διαθέτουν ταλέντο, αλλά χρειάζονται σωστή διαχείριση.
Στον Παναθηναϊκό επικεντρώνονται πλέον στο σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ένα ματς που πέρασε από 40 κύματα και στο «τριφύλλι» θέλουν να ξεμπερδεύουν με την πρόκριση για να προσθέσουν άλλο ένα τρόπαιο στη συλλογή τους αφού θεωρούν πως στον τελικό, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

***

Χρειάζεται γκαρντ η ΑΕΚ

Πάλεψε για 20 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό και για άλλα 39 απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος η ΑΕΚ δικαίωσε εκείνους που υποστήριζαν πως της λείπει κάτι για να μπει σφήνα στους δύο «αιώνιους»! Ο Ντράγκαν Σάκοτα το είπε ξεκάθαρα μετά το πρώτο, χρονολογικά, ντέρμπι κόντρα στους «πράσινους».
Η ΑΕΚ χρειάζεται έναν παίκτη στην περιφέρεια. Έναν πλέι μέικερ στο επίπεδο του Μενσά – Μπονσού, ο οποίος έδειξε τις ικανότητές του και στα δύο ματς, αλλά όταν τον πίεσαν, οι συμπαίκτες του απέτυχαν να του φτιάξουν αξιόλογες φάσεις.
Ο άγγλος σέντερ, πάντως, δείχνει ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται για να τον πλαισιώσουν με ακόμα ένα καλό πεντάρι ώστε να παίρνει τις κατάλληλες ανάσες όταν οι αντίπαλοι προπονητές ρίχνουν πάνω του τον έναν παίκτη μετά τον άλλο. Ο Σάκοτα, όμως, επιμένει πως προέχει η απόκτηση ενός άσου, κοιτάζοντας με νοσταλγία τον Άγγελο Κορωνιό που κάθεται δίπλα του με κοστούμι αντί για φανέλα και σορτσάκι.

***

Τι φοβούνται στον Πειραιά

Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα επίσημα του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προκάλεσε νέο χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ των «πράσινων» και του Ολυμπιακού! Στον Πειραιά ξαφνιάστηκαν από τα κολακευτικά σχόλια που έκανε το αφεντικό του «τριφυλλιού» για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της «Ένωσης», ενώ στα αφτιά του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου έφτασαν πληροφορίες που ήθελαν τον Γιαννακόπουλο να ‘χει και ιδιαίτερη συνομιλία με τον άλλον Αγγελόπουλο, τον Μάκη της ΑΕΚ. Θεωρούν, δηλαδή, οι «ερυθρόλευκοι» ότι δημιουργείται ένα μπλοκ μεταξύ των δύο ομάδων με στόχο να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό ετοιμάζονται να πάρουν τα μέτρα τους.
«Εναντίον μας έβγαλαν περισσότερη ενέργεια, παρά το γεγονός ότι έδιναν δεύτερο σερί ματς σε τρεις μέρες, ενώ αμφισβητούσαν και κάθε σφύριγμα των διαιτητών», σχολίαζαν στο λιμάνι για την τακτική των «κιτρινόμαυρων» και τρέχουν για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη συμμαχία τους με τους «πράσινους».


Σχολιάστε εδώ