Πιέσεις για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία», δήλωσαν μετά τη λήξη του ματς ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μανιάτης. Παρέλειψαν, βέβαια, να ευχαριστήσουν και τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού για τις πρωτοβουλίες που πήρε. Έδειξε με τον τρόπο του ο Κοντονής την αποφασιστικότητά του για σημαντικές αλλαγές στο σημερινό καθεστώς του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

Μέσα στην εβδομάδα, ο Σταύρος Κοντονής κατέθεσε το στίγμα της πολιτικής που σχεδιάζει να εφαρμόσει στον χώρο του αθλητισμού. Με ξεκάθαρο πλάνο σε όλα τα επίπεδα. Και στον επαγγελματικό και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Με έμφαση στην πάταξη της βίας, στη διαφάνεια και στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Το δόγμα, πάντως, είναι: «Πρέπει να ξέρει κάθε έλληνας πολίτης πού δίνεται και το τελευταίο ευρώ που διαθέτει η Πολιτεία προς τον αθλητισμό».

Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εστάλη και το μήνυμα για ενεργοποίηση του νόμου που αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Με στόχο τον έλεγχο όλων όσων πηγαίνουν στις κερκίδες των γηπέδων και ποντάρουν στην αδιαφορία των ομάδων για να προκαλούν προβλήματα,
τα οποία απομακρύνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.


Σχολιάστε εδώ