Παπανδρέου: Η συμφωνία να τεθεί σε δημοψήφισμα

Πορεία για διοργάνωση συνεδρίου χάραξε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου και ήδη τα στελέχη του είναι «επί ποδός πολέμου» προκειμένου να τρέξει η πανελλαδική οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος και να ξεκινήσει ο προσυνεδριακός διάλογος.

Συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου σημείωναν πως «τα αποτελέσματα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που οργανώθηκε την περασμένη βδομάδα ήταν πολύ ενθαρρυντικά». Ιδιαίτερη έμφαση, δε, έδιναν στο γεγονός ότι σε αυτή τη συνδιάσκεψη παραβρέθηκαν και συμμετείχαν πάνω από 2.500 άτομα από όλη την Ελλάδα, ενώ το κυριότερο, όπως τόνιζαν, ήταν το γεγονός ότι παρέμειναν από την αρχή έως το τέλος της συνδιάσκεψης και συμμετείχαν ενεργά. Ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου παρεμβαίνει πλέον καθημερινά στις πολιτικές διεργασίες και εξελίξεις, στήριξε την ελληνική κυβέρνηση σε όλη τη διάρκεια της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους και ταυτόχρονα κοινοποίησε και τις δικές του θέσεις, που συμπίπτουν σε πολλές περιπτώσεις με αυτές που προβάλλει στη διαπραγμάτευση η κυβέρνηση.

Πάντως, ο κ. Παπανδρέου επέμεινε και επιμένει ότι η συμφωνία θα πρέπει να τεθεί υπό την έγκριση του ελληνικού λαού με δημοψήφισμα.


Σχολιάστε εδώ