Ψάχνει συμπαίκτες ο Ιωαννίδης για να μπει στην ΚΑΕ Άρης!

Υπάρχουν, βέβαια, και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Ιωαννίδης θέλει να
ασχοληθεί διοικητικά με τον Άρη. Ίσως όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά συνολικά σε έναν φορέα που μπορεί να περιλαμβάνει και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντα κουβαλούσε το μικρόβιο του ποδοσφαίρου και μπορεί να θέλει να ζήσει τώρα από κοντά το άθλημα. Πιθανότατα,
όμως, θα εξαντλήσει την παρουσία του στην ΚΑΕ ως διοικητικό στέλεχος με τη συνδρομή και του Νίκου Γκάλη. Μαζί, άλλωστε, παρακολούθησαν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πανηγύρισαν για τη νίκη των «κίτρινων».

Βράζουν στον ΠΑΟΚ με ΕΟΚ και την ΕΣΑΚΕ

Εξόργισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι της 2ης
αγωνιστικής που επαναλήφθηκε έπειτα από την απόφαση των δικαιοδοτικών οργάνων κόντρα σε κάθε λογική. Ο «δικέφαλος» παρουσιάστηκε στο Αλεξάνδρειο δίχως τον τραυματία Κώστα Κακαρούδη και τον Τζέι Αρ Μπρέμερ που επέστρεψε στην Τουρκία έπειτα από την πρόταση της Κόνιασπορ. «Ήταν παράλογη η απόφαση και εμείς χάσαμε ένα παιχνίδι που λογικά θα ήταν δικό μας», λένε στον ΠΑΟΚ που αντιλήφθηκαν ότι πέταξε οριστικά το πουλάκι για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Με άμεσες κινήσεις, πάντως, ο ΠΑΟΚ κάλυψε τα κενά του. Επέστρεψε στο «Παλατάκι» ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ενώ αποκτήθηκε και ο Έντι Σιναντίνοβιτς. Με τον δεύτερο να αποτελεί ένα ερωτηματικό αν κρίνουμε από τις αιχμές του Σούλη Μαρκόπουλου. «Ο Χαριτόπουλος θα μας βοηθήσει. Τον ξέρουμε. Τον Σιναντίνοβιτς θα τον δούμε», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ που ψάχνει να μάθει πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του κυπέλλου και ποιον αντίπαλο για να προετοιμάσει τα πλάνα του.

Προετοιμάζονται για τον εμφύλιο στον Ολυμπιακό!

Η νίκη επί της αήττητης, έως το βράδυ της Πέμπτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλό του. Άρα πλησίασε και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Εκεί που κατά τα φαινόμενα θα βρει απέναντί του είτε τον Παναθηναϊκό είτε την Μπαρτσελόνα. Με τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται για τον εμφύλιο, τον οποίο θεωρούν ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να στείλουν τα μηνύματά τους στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βλέπουν μπροστά τους τις προϋποθέσεις για να εκθέσουν, όσους κατά τη γνώμη τους στερούν εδώ και χρόνια από τον Ολυμπιακό τα εγχώρια τρόπαια. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πάντως, προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσηλωμένους στο… επόμενο παιχνίδι μιας και είναι θιασώτης του δόγματος «βήμα βήμα».


Σχολιάστε εδώ