Μια υπουργική δήλωση

* Θα σταλούν ταχέως όλοι οι φάκελοι οπλικών συστημάτων προς έλεγχο από τον Εισαγγελέα, δήλωσε ο κ. Καμμένος.

* Να μου επιτρέψετε να μειδιάσω, κύριε υπουργέ.

* Το σύνολο των αδικημάτων υπουργών και λοιπών παρακεντέδων έχει παραγραφεί, έχει κουκουλωθεί, κύριε υπουργέ, με το περιβόητο άρθρο 86 του Συντάγματος (κατάπτυστο το έχει ονομάσει ο πρώην αρχηγός σας κ. Μητσοτάκης), που ψηφίστηκε ομόφωνα και πανηγυρικά από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και έκτοτε ουδείς τόλμησε να το καταργήσει. Αρέσει σε όλο τον ευγενή πολιτικό κόσμο.

* Για να διωχθούν πολιτικοί πρέπει να βρεθεί μαύρο χρήμα. Και αυτό είναι φοβερά δύσκολο. Οι κυβερνήσεις των κ. Καραμανλή (Μεϊμαράκης) και Παπανδρέου (Βενιζέλος) φρόντισαν να καλύψουν επιμελώς τα σκάνδαλα της οκταετίας Σημίτη (αδελφάτο…). Μόνο ένας προκάτοχός σας, ο κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλος, επεχείρησε να στείλει φακέλους, αλλά… αποκεφαλίστηκε.

* Σας θυμίζω, επίσης, ότι όταν ένας φάκελος φοβερών σκανδάλων (πυροβόλα SUSANA) έφθασε, επιτέλους, στη Βουλή, τον «έπνιξε» η πρόεδρος κ. Ψαρούδα- Μπενάκη. Θα το θυμάστε οπωσδήποτε. (Συντεχνία, αδελφάτο επαναλαμβάνω)

* Θέλετε να πιάσετε «ψάρια»; Δώστε εντολή να ελεγχθούν, ένας προς έναν, οι φάκελοι των ΑΩ της τελευταίας πενταετίας (ιδιαίτερα των Ε/Π ΝΗ-90, APACHI, αρμάτων κ.ά.). Ζητήστε να σας προσκομίσουν έκθεση περί της επισκευής Ε/Π PUMA στην Ισπανία. Ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

* Σας εύχομαι, ειλικρινά, καλή επιτυχία.


Σχολιάστε εδώ