Λαπαβίτσας κατά Βαρουφάκη

Αν και «σάρωσε» σε σταυρούς προτίμησης, συγκεντρώνοντας τους διπλάσιους από τον δεύτερο, δεν «αξιοποιήθηκε» από το Μαξίμου και φρόντισε να απαντήσει με τα πρώτα «τροχιοδεικτικά» που στράφηκαν εναντίον του υπουργού Οικονομικών.

«Εγώ ξέρω ποιο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», έλεγε και ξαναέλεγε το πρωί της Παρασκευής στον ΒΗΜΑ FM όταν τον ρωτούσαν για τις δηλώσεις Βαρουφάκη περί εφαρμογής του 60%-70% των ρυθμίσεων του Μνημονίου από τη σημερινή κυβέρνηση.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν, δεν δίστασε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να τους προτρέψει να ρωτήσουν οι ίδιοι τον κ. Βαρουφάκη τι ακριβώς εννοούσε, όπως θα κάνει κι εκείνος όταν τον συναντήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τον τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί το θέμα της διαβούλευσης με τους πιστωτές ο κ. Βαρουφάκης. Και κυρίως για το ότι λειτουργεί σαν «μοναχικός καουμπόι» σε ένα κόμμα που έχει συνηθίσει να λειτουργεί με συλλογικές -σε βαθμό υπερβολής πολλές φορές- διαδικασίες.

Και δεν είναι μόνο ο κ. Λαπαβίτσας που… τον περιμένει στη γωνία για την πρώτη «στραβή» που ενδεχομένως θα του τύχει.


Σχολιάστε εδώ