Απορίες για το μέλλον του Αναστασίου

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το καθοριστικό ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου και του Γιάννη Αναστασίου με αντικείμενο τη συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας τους. Μέχρι τις αρχές του 2015 η ανανέωση στο συμβόλαιο του έλληνα τεχνικού έμοιαζε δεδομένη. Όλοι στον Παναθηναϊκό είχαν εκφράσει καλή άποψη για τον Αναστασίου και γενικά έδειχναν διάθεση να συνεχίσουν τη δουλειά στο πρότζεκτ που μπήκε σε εφαρμογή το καλοκαίρι του 2013. Μόνο που έσκασε ως βόμβα ο αποκλεισμός από το κύπελλο και κυρίως η στάση του προπονητή, ο οποίος επέρριψε όλες τις ευθύνες στους παίκτες και έτσι άρχισαν να δημιουργούνται κάποιες απορίες για το μέλλον. Και άλλες φορές, βέβαια, έκανε σκέψεις ο Αλαφούζος για αντικατάσταση του Αναστασίου, αλλά την τελευταία ώρα κάτι συνέβαινε και του άλλαζε γνώμη. Στο τέλος, βέβαια, δικαιώθηκε η στήριξη που παρείχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στον προπονητή της ομάδας.

Ρόλο στην τελική απόφαση θα παίξουν, βέβαια, και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ και ειδικά ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος.

Οι πληροφορίες από το Κορωπί κάνουν λόγο για στάση αναμονής με στόχο να δουν πού μπορεί να κάτσει η μπίλια. Με βάση τους αριθμούς, ο Παναθηναϊκός διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Θέλουν, λοιπόν, οι «πράσινοι» να τις εξαντλήσουν.

Από την έκβαση της κούρσας στο πρωτάθλημα, αλλά και από τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τον Αναστασίου. Διότι αντιλαμβάνονται ο Αλαφούζος και οι στενοί συνεργάτες του πως δεν μπορούν να φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι, ακόμα και οι παίκτες, χωρίς να υπάρχει μερίδιο ευθύνες και από την πλευρά του προπονητή.


Σχολιάστε εδώ