Μάχη μέχρι τελικής επικράτησης για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Από ‘κει και πέρα, το μεγάλο κόλπο έκανε ο Λεβαδειακός! Με τον Γιάννη Κομπότη να γίνεται κάτι σαν… μεσάζοντας, διεκπεραιωτής του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού, στην περίπτωση του Άλαν Πουλίδο. Οι Βοιωτοί μπήκαν μπροστά για να περιορίσουν τις απαιτήσεις της Τίγκρες για τον μεξικανό επιθετικό. Άλλα χρήματα μπορεί να επιδικάσει η ΦΙΦΑ για τη μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ και διαφορετικό ποσό για μία μικρομεσαία ομάδα της ελληνικής Σούπερ Λίγκας όπως ο Λεβαδειακός. Έξυπνο τέχνασμα από τους Πειραιώτες που βρήκαν στο πρόσωπο του Κομπότη τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνει τη δουλειά.

Γενικά το μεταγραφικό παζάρι είχε σημαντική δραστηριότητα. Και τελικά ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα. Πάμε να δούμε το αλισβερίσι όλων των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον αργεντινό επιθετικό Φρανκ Χάρα (Μπενφίκα) και τον βραζιλιάνο αμυντικό Φελίπε Σαντάνα. Έφυγαν, ο γάλλος αμυντικός Ερίκ Αμπιντάλ (αποσύρθηκε) και ο νιγηριανός επιθετικός Μάικλ Ολαϊτάν (δανεικός στον Εργοτέλη).

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλληνα μέσο Σωτήρη Νίνη και τον έλληνα αμυντικό Στάθη Ταυλαρίδη. Έφυγαν, ο έλληνας αμυντικός Σπύρος Ρισβάνης (δανεικός στον Πανιώνιο) και ο έλληνας μέσος Μάρτιν Υμεράι (δανεικός στον Φωστήρα).

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον αργεντινό επιθετικό Φερνάντο Νίκολας Αλόκο και τον αργεντινό μέσο Ματίας Ιγκλέσιας. Έφυγαν, ο έλληνας αμυντικός Βασίλης Μηλιώτης (δανεικός Ένωση Ερμιονίδας), ο έλληνας επιθετικός Τάσος Μπακασέτας (ελεύθερος), ο έλληνας μέσος Γιώργος Γεωργακόπουλος (ελεύθερος) και ο ισπανός επιθετικός Φερνάντο Ουσέρο (δανεικός Αλκορκόν).

Ο Ατρόμητος πήρε τον έλληνα μέσο Κώστα Κατσουράνη, τον βραζιλιάνο επιθετικό Μαρσελίνιο και τον αργεντινό επιθετικό Μαουρίτσιο Καράσκο.

Έφυγαν, ο έλληνας αμυντικός Στάθης Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός) και ο πορτογάλος επιθετικός Φάμπιο (δανεικός στην Κέρκυρα).

Η Βέροια πήρα τον έλληνα επιθετικό Θωμά Ναζλίδη, τον βραζιλιάνο αμυντικό Νταρσί Νέτο και τον έλληνα αμυντικό Στέλιο Μαραγκό. Έφυγαν, ο έλληνας μέσος Κώστας Παναγιωτούδης (επέστρεψε στον ΠΑΟΚ) και ο έλληνας μέσος Γιώργος Κατίδης (ελεύθερος).

Ο Εργοτέλης πήρε τον σέρβο τερματοφύλακα Μπόγιαν Σαράνοφ, τον σενεγαλέζο μέσο Γιαν Μποέ – Κανέ, τον γάλλο αμυντικό Σιριάκ Λουβιόν, τον ιβοριανό αμυντικό Μοχάμεντ Κονέ, τον βραζιλιάνο μέσο Καλέ, τον επιθετικό Γκρεγκ Ουλά, τον επιθετικό Βλάντιμιρ Τζίλας, τον νιγηριανό επιθετικό Μάικλ Ολαϊτάν και τον αμυντικό Γκασπάρ Γκορκς (ελεύθερος).

Έφυγαν, ο τερματοφύλακας Τόμας Τσέρνι (ελεύθερος), ο αμυντικός Γιορίς Σαϊντανί (ελεύθερος), ο έλληνας επιθετικός Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ολυμπιακός), ο μέσος Ροκ Στράους (ελεύθερος), ο μέσος Αλεξάνταρ Κόσκοβιτς (ελεύθερος) και ο αμυντικός Μεγί (ελεύθερος).

Η ΑΕΛ Καλλονής πήρε τον μέσο Μαρσέλο Γκοϊανίρα (ελεύθερος) και τον έλληνα επιθετικό Αντώνη Πετρόπουλο (ελεύθερος). Έφυγαν, ο επιθετικός Θεοδόσης Κύπρου (ελεύθερος) και ο αμυντικός Μπαρέρα (ελεύθερος).

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα πήρε τον έλληνα αμυντικό Στέφανο Σιόντη (Δόξα Κατωκοπιάς), τον έλληνα αμυντικό Άγγελο Ζουμπουλάκη (ελεύθερος από Πλατανιά), τον αμυντικό Ακάκι Κουμπούτια (ελεύθερο), τον επιθετικό Φάμπιο (δανεικό από Ατρόμητο) και τον αμυντικό Κώστα Μανωλά (ελεύθερο). Έφυγαν ο αμυντικός Πέτρος Κανακούδης (ελεύθερος), ο μέσος Νεμάνια Ομπράντοβιτς (ελεύθερος), ο αμυντικός Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ (ελεύθερος), ο αμυντικός Μπόρχα Σάντσεθ (ελεύθερος) και ο αμυντικός Στέλιος Μαραγκός (από Βέροια).

Ο Λεβαδειακός πήρε τον μέσο Γκονσάλο Μπουσταμάντε (ελεύθερος), τον πορτογάλο αμυντικό Μιλιάλεζ, τον έλληνα μέσο Γιώργο Κατίδη (ελεύθερος) και τον επιθετικό Άλαν Πουλίδο (ελεύθερος). Έφυγαν, ο αμυντικός Νίκος Γεωργιάδης (ελεύθερος), ο μέσος Φαμπιάν Μπορνταγκαράι (ελεύθερος), ο αμυντικός Μανώλης Νικολακάκης (ελεύθερος) και ο επιθετικός Δημήτρης Γιάντσης (ΑΕΛ).

Η Νίκη Βόλου μας άφησε χρόνους. Οπότε είχαμε μόνο την ομαδική αποχώρηση όλων των παικτών λόγω της διάλυσής της.

Η Ξάνθη πήρε τον επιθετικό Νίκολα Μπέλιτς (ελεύθερος), τον επιθετικό Γουόλτερ Μπαλούφο (ελεύθερος) και τον αμυντικό Αντόνιο Γκομσί (ελεύθερος). Έφυγε ο επιθετικός Κάρλος Γουίλσον (ελεύθερος).

Ο ΟΦΗ δεν πήρε κάποιον καινούργιο παίκτη. Έφυγαν, ο επιθετικός Μίρνες Σίσιτς (ελεύθερος), ο επιθετικός Ισλάμ Φερούζ (Τσέλσι), ο μέσος Απόνιο (ελεύθερος), ο αμυντικός Αμπντουλάι Μεϊτέ (ελεύθερος) και ο επιθετικός Αντώνης Πετρόπουλος (ελεύθερος).

Ο Παναιτωλικός πήρε τον αμυντικό Άντονι Σκαραμοτσίνο, τον μέσο Σεμπάστιαν Ρουσκουγιέδα (Τίγκρε) και τον μέσο Κοστίν Λαζάρ (ελεύθερος). Έφυγαν, ο αμυντικός Φίλιππος Δάρλας (ελεύθερος) και ο αμυντικός Ρουμπουλάκου (δανεικός στον Παναιγιάλειο).

Ο Πανθρακικός πήρε τον αμυντικό Χρήστο Μελίσση (ελεύθερος), τον μέσο Στέλιο Ηλιάδη (ελεύθερος), τον επιθετικό Μανουέλ Μπαλντά (ελεύθερος), τον επιθετικό Ροτζέριο Μάρτινς (ελεύθερος), τον αμυντικό Σαντιάγκο Βιγιαφάνε (Άλιμος) και τον μέσο Σεμπάστιαν Σέτι (ελεύθερος). Έφυγαν, ο μέσος Ούσι Οκάτσι (ελεύθερος), ο μέσος Νίκος Καθάριος (επιστρέφει στον Ολυμπιακό) και ο επιθετικός Βασίλης Τριανταφυλλάκος (ελεύθερος).

Ο Πανιώνιος πήρε τον επιθετικό Τάσο Μπακασέτα (ελεύθερος), τον αμυντικό Σπύρο Ρισβάνη (δανεικός από τον Παναθηναϊκό), τον αμυντικό Βαλεντίνο Βλάχο (ελεύθερος από Μπριζ), τον παίκτη της μεσαίας γραμμής Καθάριο (ελεύθερος) και τον μέσο Κόρμπο (ελεύθερο). Έφυγε ο μέσος Φουρλάνος (Παναχαϊκή).

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον αμυντικό Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο (Ασιρίσκα), τον μέσο Νομπόα (ελεύθερος) και τον αμυντικό Ρικάρντο Κόστα (ελεύθερος).

Έφυγαν, ο μέσος Μάρτεν Μάαρτενς (δανεικός στην Σερκλ Μπριζ) και ο μέσος Κώστας Παναγιωτούδης (δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε κάποιον νέο παίκτη. Έφυγε ο αμυντικός Άντι Λίλα (Πάρμα).

Ο Πλατανιάς πήρε τον αμυντικό Γιώργο Μαχλέλη (ελεύθερος) και τον μέσο Όρτσα Κάσιο (ελεύθερος). Έφυγαν, ο τερματοφύλακας Μίχαελ Γκσπούρνινγκ (ελεύθερος), ο αμυντικός Άγγελος Ζουμπουλάκης (ελεύθερος), ο επιθετικός Θωμάς Ναζλίδης (ελεύθερος) και ο αμυντικός Αντώνης Ντεντάκης (Κισσαμικός).


Σχολιάστε εδώ