Απασφαλίζει ο Μαχλάς για τον ΟΦΗ

Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός εμφανίστηκε αποφασισμένος να προκαλέσει ο ίδιος τη διάλυση της ΠΑΕ. Σε μία προσπάθεια να απειλήσει έμμεσα όσους έβαλαν στο σημάδι τον ΟΦΗ, ο Μαχλάς ντύθηκε καμικάζι και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει ότι «μπορούμε να τινάξουμε και μόνοι μας την ομάδα στον αέρα». Πρόκειται για την ύστατη προσπάθεια που κάνουν στο Ηράκλειο για να σώσουν την παρτίδα. Αν και κάτι τέτοιο φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

«Για κάποιους δεν αρέσει να βρίσκεται αυτή η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Τους διαβεβαιώνω ότι η ομάδα θα υπάρχει είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο και είμαστε εδώ για να το παλέψουμε. Έγινε ένα έκτακτο ΔΣ και αν είναι να πέσουμε θα πέσουμε επειδή το θέλουμε εμείς. Οι μάχες δεν τελείωσαν, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα όσο δεν πάει άλλο. Την Τετάρτη δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο της Σούπερ Λίγκας, είχε άσχημα νέα, πως η ομάδα δέχτηκε ένα χαρτί από τους δύο
Ισπανούς Λόπεθ και πρέπει να τους καταβληθούν τα χρήματα για να μπορεί να οριστεί το παιχνίδι. Πολύ απλά, πήραν ένα μαχαίρι και τα βγάζουν όπως τα θέλουν γιατί αυτοί διοικούν και ξέρουν τα πάντα», δήλωσε και μάλιστα on camera ο Μαχλάς και τα θεσμικά όργανα καλούνται πλέον να αποφασίσουν.


Σχολιάστε εδώ