Τσεκουροβγάλτες

Ενδιαφέρον προκαλεί σε πρώτο επίπεδο ο πληθυντικός -«δεν θα αφήσουμε…», άρα δεν είναι μόνος του- και η έννοια της… ιδιοκτησίας! Η «χώρα», το υπαινίσσεται καθαρά, τους ανήκει και θα την κρατήσουν με το ζόρι. Ακόμα -τρομάρα τους!- και με εμφύλιο σπαραγμό, για τον οποίο ξεχνούν όμως ότι απαιτείται και το δεύτερο σκέλος του. Ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, που θα τους συντρίψει στις κάλπες. Ακριβέστερα: Θα τους συντρίψουν οι έλληνες ψηφοφόροι υπό το κράτος των απίστευτων δεινών που υπέστησαν και υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βορίδης δεν δήλωσε μόνο το προαναφερθέν «δεν θα αφήσουμε τη χώρα να παραδοθεί στην Αριστερά, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε». Είχε προσθέσει σε ομιλία του στον Ασπρόπυργο και την ακόλουθη ευκρινέστερη φράση, που περιέχει και τη λέξη «όπλα»: «Πρέπει να υπερασπιστούμε αυτό που υπερασπίστηκαν με τα όπλα οι παππούδες μας»! Στις εμφυλιοπολεμικές απειλές του Βορίδη εντάσσεται και το μήνυμα του επίσης έξαλλου Ντινόπουλου προς τους φίλους του για την «αριστερή λαίλαπα που έρχεται». «Λαίλαπα» που θα τους βουλιάξει σε μη συναρμολογούμενα πλέον ερείπια.

Ο Κρανιδιώτης, ο Λαζαρίδης και άλλοι τινές… μεγαλόσχημοι δεν μετράνε. Ο ίδιος ο Σαμαράς είναι η πηγή του κακού. Αυτός είναι αδίστακτος καραδεξιός και λίαν επικίνδυνος για την πατρίδα μας. Και αυτόν θα εκθρονίσουν από την αρχηγία της ΝΔ σημαντικά και μετριοπαθή στελέχη του κόμματός του.

Επειδή ο Σαμαράς -μωροφιλόδοξος γαρ μέχρι αηδίας- είναι ικανός για κάθε είδους παρανομία, επιβάλλεται εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η προστασία ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. Και στο τελευταίο χωριό της πατρίδας μας πρέπει να υπάρχει εκπρόσωπος του αλματωδώς αυξάνοντα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα όχι μόνο κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Θα πρόσθετα επιπλέον σχολαστικά -η κούραση είναι κούραση και τα μάτια κλείνουν καμιά φορά χωρίς να το καταλάβεις- να εναλλάσσονται δύο κομματικοί εκπρόσωποι σε κάθε εκλογικό τμήμα.

Στόχος είναι προφανώς η αυτοδυναμία. Αυτοδυναμία που δεν είναι ανέφικτη. Γνωρίζω ορισμένες περιοχές της χώρας, ακόμα και δύο χωριά, που θα ψηφίσουν μονοκούκι υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ. Εις γνώσιν μου είναι επίσης πολυμελείς οικογένειες πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίες θα στραφούν μαζικά στις κάλπες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ασκώ όμως στρατευμένη δημοσιογραφία υπέρ του από τη στήλη μου στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ». Επιπροσθέτως τις τελευταίες εβδομάδες διαλαλώ σε καφενεία και σπίτια τις θέσεις αυτού του κόμματος, πιστεύοντας ακράδαντα πως δεν πρέπει να χαθεί αυτή η μοναδική ευκαιρία. Ευκαιρία η αξιοποίηση της οποίας θα εξακτινωθεί και σε άλλες χώρες του Νότου που στενάζουν από την απάνθρωπη και παράλογη πολιτική του Βερολίνου. Μια πολιτική σκληρής και καταστροφικής λιτότητας.

Το «4ο Οικονομικό Ράιχ» οργιάζει ανεξέλεγκτο. Μετά από δύο παταγωδώς χαμένους Παγκοσμίους Πολέμους επιδιώκει να καθυποτάξει και πάλι το σύνολο της Ευρώπης. Θα το αφήσουμε να το επιτύχει; Εννοώ τις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, τη Γαλλία και την Ιταλία, που μοιάζει να έχουν κύψει τον αυχένα. (Η Μεγάλη Βρετανία είναι άλλη υπόθεση, διότι έχει δικό της νόμισμα και μπορεί, εάν το θελήσει, να χορέψει στο ταψί τη θρασύτατη Γερμανία.)

Δεν μας μένει, λοιπόν, τίποτα για να στριμώξουμε το υπερφίαλα καταδυναστευτικό Βερολίνο; Μας μένουν οι μεγάλου κύρους προσωπικότητες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων και γερμανών διανοουμένων. Πολλοί από τους οποίους ντρέπονται για την πολιτική ηγεσία της χώρας τους. Μια ποταπή πολιτική ηγεσία, ειδικά για μας τους Έλληνες, η οποία μας χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της (αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, καταστροφή των υποδομών της χώρας μας και ξετσίπωτο σούφρωμα εκατοντάδων χιλιάδων αρχαίων κερμάτων και άλλων πολιτιστικών αγαθών) και κάνει σήμερα το κορόιδο, εξανδραποδίζοντάς μας ταυτοχρόνως!

Αύριο ψηφίζουμε. Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι οι ψηφοφόροι θα διαβάσουν τα διάφορα άρθρα των εφημερίδων προκειμένου να αποφασίσουν -τους αναποφάσιστους υπαινίσσομαι- το κόμμα της προτίμησής τους. Παρακαλώ, πάντως, όσες και όσους τύχει να διαβάσουν αυτό το άρθρο, να καταψηφίσουν τον ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟ Σαμαρά, εκδικούμενοι στο πρόσωπό του τα ανθρωπόμορφα τέρατα της Κατοχής για τα ηθικά και υλικά εγκλήματα που διέπραξαν εναντίον των προγόνων μας και εν τέλει της σημερινής μας πατρίδας.


Σχολιάστε εδώ