Τα άνθη του ΚΑΚΟΥ

*Αδίκως ανησυχούν για το μέλλον τους οι μικρομεσαίοι της χώρας. Δεν βλέπουν πόσο καλά τα καταφέρνει ο Τσίπρας.

*Εντάξει: Θα αυξήσουν μισθούς, συντάξεις κι επιδόματα. Θα μειώσουν φόρους, χρέη και «χαράτσια». Αλλά για την… Απελευθέρωση της Πόλης ούτε λέξη.

*OK. Θα κρατικοποιήσουν τράπεζες, Ολυμπιακή, ακτοπλοΐα. Θα πατάξουν τη φοροδιαφυγή και τη λαθρεμπορία. Αλλά για τον τετραγωνισμό του κύκλου κουβέντα. Ένοχη σιωπή.

*Άδικο έχει μετά η ΝΔ να λέει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν «κρυφή ατζέντα»; Αφού δεν λένε καθαρά τι θα κάνουν με τα καλλιστεία, τη Γιουροβίζιον και τον βλάχικο γάμο της Θήβας.

*Ο Β. Βενιζέλος προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να πάει στα βράχια». ΟΚ. Το «Norman Atlantic» ψάχνει για νέο καπετάνιο.

*Κι άλλο ωραίο: «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να πάρει λάθος δρομολόγιο». Και ναυαγοσώστης – σεφ και αλεξιπτωτιστής – κτηνίατρος.

*Ωραίος! Ο Γιωργάκης «χρεώνει» στον Καραμανλή τα Μνημόνια, σε Σαμαρά – Βενιζέλο τη λιτότητα και για τον εαυτό του «κρατάει» τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας…

*…την καταστροφή του Δράμαλη, τη Μάχη στα Γαυγάμηλα και την πορεία του ΠΑΟ προς το «Γουέμπλεϊ»!

*Τελικά, ο Πάγκαλος δεν θα φύγει μετανάστης αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς! Να υπάρχει και κάποιος να τσακώνεται με τον Στρατούλη… να ‘χουμε να γελάμε.

*Εντυπωσιακό: Στη ΔΗΜΑΡ έκαναν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση σε σινεμά. Άντε και την επόμενη φορά σε γκαλερί ή στούντιο φωτογράφησης.

*Τι θα πει δεν έχετε καταλάβει γιατί έκανε κόμμα ο Γιωργάκης; Γιατί, μήπως έχει καταλάβει εκείνος γιατί το… έκανε.

*Καταγγελία – σοκ του Φ. Κουβέλη: «Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ ψαρεύουν σε θολά νερά». Σε αντίθεση με τη ΔΗΜΑΡ που ασχολείται με το σουντόκου.

*Ο Απ. Κακλαμάνης πήγε στην προεκλογική συγκέντρωση του Βενιζέλου και του Γιωργάκη. Αν μάλιστα τους ψηφίσει και τους δύο θα είναι ακόμη καλύτερο (…το ανέκδοτο).

*Εκστρατεία για την επιστροφή των Μαρμάρων ξεκίνησε ο Ηλ. Ψινάκης. Ας ελπίσουμε να μην το μάθουν τα… Μάρμαρα και ζητήσουν από μόνα τους να μην επιστρέψουν.

*Ο Γ. Μπουτάρης δηλώνει… «πιο Πασόκος από τους Πασόκους», αποθεώνει τον Βενιζέλο, αλλά θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ. Ενώ κατά βάθος… θαυμάζει τον Καμμένο!

*«Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Φ. Κουβέλη», διευκρινίζει. Δεν βαριέσαι, καλό παιδί να είναι κι όλα τ’ άλλα βρίσκονται.

*Και σε… «κύκλωμα εκβιαστών» ήταν μπλεγμένος ο Άκ. Τσοχατζόπουλος. Πλάκα θα ‘χει να αποδειχθεί ότι είχε ανάμειξη και στη δολοφονία του Καποδίστρια.

*Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι ήταν εκείνος που άνοιξε στον Μωάμεθ την κερκόπορτα. Έναντι αμοιβής, εννοείται…

*Το ότι ο Γιωργάκης εμφανίζεται ως «θύμα» παγκόσμιας συνωμοσίας, δεν είναι απαραίτητα για κλάματα. Μπορεί απλώς να είναι μικρή συνεισφορά για τις Απόκριες.

*Γιατί λένε ότι αυξήθηκε ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας; Η ΔΗΜΑΡ δεν λέει να ξεκολλήσει από το… 1%. Εκτός κι αν εντάσσεται στην κατηγορία των μαυσωλείων.

*Συγγνώμη, αλλά από τη στιγμή που στηρίζουν ανοιχτά τον Σαμαρά και Μητσοτάκης και Πάγκαλος έχει καμιά πιθανότητα να νικήσει στις εκλογές; Ούτε στο τζόκερ.

*Συμφωνούμε, «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ: Ότι η χώρα κινδυνεύει με χρεοκοπία, είναι ψέμα. Ότι δεν… κινδυνεύει είναι σύντομο ανέκδοτο.

*Επισκέψιμα χαρακτηρίσθηκαν με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού αρχαία ναυάγια στις Σποράδες. Όπου να ‘ναι κι ένα πιο σύγχρονο στη Λ. Συγγρού.


Σχολιάστε εδώ