Ανοίγει το ρόστερ ο Περέιρα

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό έπειτα από το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και τα σημάδια βελτίωσης που δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» χάρη στη δουλειά του Βίτορ Περέιρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βέβαια, επιμένει στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και έτσι δέχθηκε την εισήγηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι για τον Φρανκ Χάρα, τον διεθνή αργεντινό μεσοεπιθετικό που ανήκει στην Μπενφίκα αλλά παίζει δανεικός δεξιά και αριστερά. Με τη σύμφωνη γνώμη του πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος γνωρίζει τον Χάρα από την εποχή που καθόταν στον πάγκο της Πόρτο και τον έβρισκε μπροστά του ως αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός επιμένει και για έναν εκ των Μπρούνο Άλβες και Νέτο που αποτελούν τις βασικές επιλογές για τη θέση του στόπερ. Με τον τελευταίο να δίνει μάχη υπέρ της μετακίνησής του στον Πειραιά παρά τη σφήνα της Βερόνα. Όπως και να το δει κάποιος, για κάθε πορτογάλο διεθνή αποτελεί δέλεαρ η παρουσία του Περέιρα στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Όπως απέδειξε με τον Ιμπραΐμ Αφελάι και τον Ματιέ Ντοσεβί, ως στόχο έχει την αξιοποίηση όλων των παικτών. Ακόμα και των κομμένων από τον Μίτσελ. Μέχρι και τον Πελέ επανέφερε στη δράση. Θέλει, δηλαδή, να δει όλους τους παίκτες σε συνθήκες αγώνων και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Όχι μόνο για φέτος, αλλά με προοπτική για την επόμενη σεζόν, καθώς θέλει να δει σε ποιους μπορεί να βασιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Σχολιάστε εδώ