Στήριξη Αλαφούζου σε Αναστασίου

Διάσταση ανάμεσα στον Τάκη Φύσσα και τον Γιάννη Αναστασίου είχε παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα. Το επισημάναμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας. Αλλά έπειτα απ’ όσα συνέβησαν μεσοβδόμαδα στην Ξάνθη, ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε σε ξεκάθαρη στήριξη του προπονητή. Για άλλον λόγο, βέβαια, και με εντελώς διαφορετικό κίνητρο.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μπήκε ασπίδα στον Αναστασίου όταν ο τελευταίος δέχθηκε επίθεση από την Ξάνθη για την τοποθέτησή του μετά τον αγώνα κυπέλλου. «Με μας παίζει πάντα στο κόκκινο. Ελπίζω να είναι ευχαριστημένος ο Δούρος», είχε δηλώσει ο Αναστασίου και, μάλιστα, στον τηλεοπτικό φακό.

Η Ξάνθη πέρασε στην αντεπίθεση με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση. Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Αναστασίου. Απέφυγε, βέβαια, ο Χρήστος Πανόπουλος να ασκήσει κριτική και στον Παναθηναϊκό. Έδειξε ότι σέβεται την προσπάθεια του Αλαφούζου για ισονομία και εξυγίανση. Αλλά στο «τριφύλλι» έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά και έσπευσαν να καλύψουν τον προπονητή της ομάδας. Έτσι, έστειλαν ένα μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση! Τόσο εντός Παναθηναϊκού όσο και εκτός.
Όσοι ξέρουν τον Αλαφούζο, ωστόσο, εκτιμούν πως σύντομα θα αλλάξει στάση απέναντι στον Αναστασίου εάν δεν βρει ο Παναθηναϊκός τρόπο να μειώσει τη διαφορά από τους δύο πρωτοπόρους, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

«Είναι πάγια τακτική του να στηρίζει τους συνεργάτες του όταν δέχονται επιθέσεις, αλλά στην πρώτη ευκαιρία τους δείχνει και πόσες απαιτήσεις έχει από εκείνους», υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν καλά τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί το αφεντικό της «πράσινης» ΠΑΕ.


Σχολιάστε εδώ