Ο Καλαϊτζίδης άδειασε τον Κάμπος!

Πρόωρα έληξε η συνεργασία του Πάολο Κάμπος με τον Άρη. Επίσημα, οι «κίτρινοι» ακολούθησαν τις επιταγές της ΕΠΟ που κατέστησε σαφές ότι απαγορεύεται στις ομάδες της Γ’ Εθνικής να διαθέτουν ξένο προπονητή.
Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Βραζιλιάνος δεν διέθετε δίπλωμα UEFA Pro και συνεπώς η συνεργασία τους μόνο ως νομότυπη δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί. Επί διοίκησης Γιώργου Γαλανού, ωστόσο, με την παρουσία του Γιάννη Τοπαλίδη στο προπονητικό επιτελείο, οι άνθρωποι του Άρη είχαν λύσει κάθε πρόβλημα.

Με την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όμως, τα δεδομένα ανατράπηκαν. Ο αδερφός του Άλεξ Κάλας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την ομάδα ως προπονητής, αλλά, όπως έλεγαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το σαράκι εξακολουθεί να τον τρώει. Εξαρχής, άλλωστε, ο Καλαϊτζίδης προχώρησε στην υλοποίηση ενός μεταγραφικού σχεδιασμού που έβρισκε αντίθετο τον Κάμπος. Αλλά ο Βραζιλιάνος δεν έλεγε να παραιτηθεί και έτσι δυσκόλευε αφάνταστα τις κινήσεις όσων ανέλαβαν να τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Μέχρι που βρέθηκε η φόρμουλα της επιστολής στην ΕΠΟ για διευκρινίσεις. Ο αποστολέας έμεινε κρυφός, αλλά στη Θεσσαλονίκη βοά ο τόπος για έμμεση ή άμεση εμπλοκή του Καλαϊτζίδη. Επικαλούνται, μάλιστα, οι ίδιες πηγές και τη χαρακτηριστική καθυστέρηση στην πρόσληψη άλλου προπονητή για να δείξουν ότι ο αδερφός του επενδυτή προορίζει τον εαυτό του για τον πάγκο με τη δικαιολογία της έλλειψης εναλλακτικών επιλογών και επίκληση της πίεσης για άμεση επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Σχολιάστε εδώ