Στηρίζει ΝΔ ο Σιούφαs

***

* Υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας είναι ο καρδιολόγος Ηλίας Σιώρας. Διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Ευαγγελισμού εναλλάσσει το στηθοσκόπιο -για τους ασθενείς- με την ντουντούκα -για τα δικαιώματα των συναδέλφων του- καθώς τα τελευταία οχτώ χρόνια είναι πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο. Επίσης, για τέσσερις συνεχείς θητείες εκλέγεται εκπρόσωπος των γιατρών στη Διοίκηση του Ευαγγελισμού.Βέβαια στην Α’ Αθήνας το ΚΚΕ πριμοδοτεί τη Λιάνα Κανέλλη. Αλλά, πού ξέρεις καμιά φορά, με τις καραμπόλες που κάνει ο εκλογικός νόμος στην κατανομή των εδρών, σπάει ο διάολος το ποδάρι του…

***

Οι αντιστασιακοί στηρίζουν Παναγούλη

«Εμείς που αντισταθήκαμε με κάθε μέσο εναντίον της χούντας των συνταγματαρχών, ρισκάροντας την ίδια μας τη ζωή, γνωρίσαμε τον Στάθη Παναγούλη στην παρανομία, στα βασανιστήρια της ΕΣΑ, στα στρατοδικεία και στις εξορίες. Για τους παραπάνω λόγους στηρίζουμε τη σημερινή αγωνιστική υποψηφιότητά του στη Β’ Περιφέρεια Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Γιώργος Αβράμης, Νίκος Απανωμεριτάκης, Σοφία Ασημακοπούλου, Αρτέμης Κλωνιζάκης, Γιάννης Κλωνιζάκης, Τασία Μελά, Στάθης Μελάς, Κώστας Μίχας, Γιώργος Μωράκης, Θοδωρής Χάδος και Νίκος Ψυχούλης».


Σχολιάστε εδώ