Στην ποδιά του σφάζονται… ψηφοφόροι

***

Καταδίκη…

Με γραπτή δήλωσή της η μουφτεία Κομοτηνής καταδίκασε απερίφραστα τα εγκληματικά τρομοκρατικά γεγονότα που συνέβησαν στη Γαλλία και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τις δολοφονίες αθώων πολιτών, αλλά και για τη δυσφήμιση, όπως σημειώνεται, και τον διεθνή διασυρμό της θρησκείας του ισλάμ από τους συγκεκριμένους αδίστακτους δράστες.

===

Τελεία… αλλά καρδιογραφήματος

Η υποψήφια, λέει, με την «Τελεία» στην Ξάνθη, η Ζωή Καβοπούλου, επισκέφθηκε τα εκεί γραφεία του DEB. Εκεί έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της νεολαίας («ξεπέτα» δηλαδή). Γιατί πήγε; Για να δηλώσει πως είναι η μοναδική υποψήφια του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου και ότι μετέχει για πρώτη φορά στις εκλογές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του DEB η Καβοπούλου ανέφερε ότι διάβασε την ανακοίνωση του κόμματος περί… αμεροληψίας που θα τηρήσει στις εκλογές, τη βρήκε πολύ θετική και γι’ αυτό τον λόγο θέλησε να επισκεφθεί το κόμμα.

Ναι… πεθαίνεις με συνοπτικές διαδικασίες…

===

Οι γνωστοί… άγνωστοι

Ευτυχώς, βεβαίως, υπάρχουν και οι γνωστοί – άγνωστοι που επισκέπτονται τα γραφεία του DEB και επανέρχεται η ισορροπία. Προ ημερών, ο Μουσταφά Σολάκ, πρόεδρος της νεολαίας του παραρτήματος Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης «Τούρκων» Δ. Θράκης επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κομοτηνή και συναντήθηκε με τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

«Στη συνάντηση εξετάσθηκαν, λέει, τα θέματα των δυτικοθρακιωτών νέων στην Τουρκία, αλλά και στη Δυτική Θράκη», σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.


Σχολιάστε εδώ