Απαντάει με μεταγραφές ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όμως, δεν ησυχάζει. Ούτε στέκεται στην εξαιρετική γνώμη που σχημάτισε ο Περέιρα για το ρόστερ της ομάδας. Κόντρα στην Ξάνθη, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε διάθεση να αξιοποιήσει τον Ντοσεβί, τον Αφελάι αλλά και αρκετούς από τους παίκτες που είχε θέσει στο περιθώριο ο Μίτσελ.

Παρά την υπεροπλία, όμως, ο Μαρινάκης θέλει να προχωρήσει σε μία – δύο εντυπωσιακές μεταγραφές απλώς και μόνο για να βουλώσει στόματα. Τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε, ακούγεται στον Πειραιά ότι «φωνάζουν εκείνοι που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν».

Ο Κάμπελ παραμένει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τον Ολυμπιακό. Είναι, όμως, εξαιρετικά δύσκολη η επιστροφή του Κοσταρικανού και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν και εναλλακτική επιλογή για τα φτερά. Εκεί, άλλωστε, επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους και το όνομα του Ντος Σάντος επανέρχεται στο προσκήνιο παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και προς την αγορά του εξωτερικού, ενώ μέσω του Ζορζ Μέντες θέλησαν να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια για να προκαλέσουν ένα σοβαρό πλήγμα στο πρεστίζ του ΠΑΟΚ. Μόνο που ο γνωστός ατζέντης απλά θα ρωτήσει τον συμπατριώτη του χωρίς να βάλει τον Ολυμπιακό στο κάδρο. Ένα άλλο τρελό σενάριο στέλνει στο λιμάνι έναν άλλο διάσημο Πορτογάλο, τον Νάνι! Με τη μορφή δανεισμού αρχικά και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ένα σενάριο, όμως, που διαψεύδουν οι Πειραιώτες. Μόνο που ανάλογες διαψεύσεις έχουν κάνει και στο παρελθόν για παίκτες που τελικά έφτασαν στον Πειραιά.


Σχολιάστε εδώ