Το πάρτι των νταβατζήδων τελειώνει

Πρόκειται για μια ωμή επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού που αποβλέπει στην προσωπική σωτηρία των γνωστών νταβατζήδων, για να συνεχίσουν να ορίζουν την πολιτική ζωή της χώρας και να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, τις οποίες αρμέγουν κανονικά. Το χθες είναι γεμάτο από τέτοιες ιστορίες. Με πιο πρόσφατη αυτή επί Κώστα Καραμανλή, που τρόμαξαν με τον… «Μπαϊρακτάρη» και έφθασαν μέχρι τις Βρυξέλλες, όπου βρήκαν ευήκοα ώτα, με αποτέλεσμα ο νόμος «περί βασικού μετόχου», που έκλεινε νόμιμα πολλά εκδοτικά σπίτια -τα οποία υπάρχουν και σήμερα-, να μην περάσει.

Τώρα ο… εφιάλτης του… «Μπαϊρακτάρη» είναι προ των θυρών, και τούτη τη φορά φιλικά ώτα δεν θα υπάρξουν έξω. Όποια κι αν είναι η τιμή… Αυτό είναι που τους φοβίζει… Το προδίδουν τα πρωτοσέλιδά τους, που βγάζουν τον δικό τους φόβο για να φοβίσουν τους έλληνες ψηφοφόρους. Ξέρουν ότι χρωστάνε πάρα πολλά… Ότι το πάρτι τελειώνει, από τη στιγμή που το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ προβλέπει τα εξής:

«1. Ενεργοποιούμε άμεσα τις διατάξεις των νόμων οι οποίες:

(α) επιτρέπουν στην Τράπεζα της Ελλάδος ή στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να διενεργούν ελέγχους για την προέλευση της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων ενημέρωσης, και

(β) ισχύουν για όλες τις Ανώνυμες Εταιρείες και προβλέπουν ότι μια ζημιογόνα επιχείρηση δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί επ’ αόριστον χωρίς να ανακεφαλαιοποιείται.

2. Προκηρύσσουμε από μηδενική βάση διαγωνισμό για τις άδειες λειτουργίας ΜΜΕ».

Η καμπάνα έχει αρχίσει να κτυπάει για τους εκδότες και τους καναλάρχες, οι οποίοι έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η χώρα. Όχι μόνο η οικονομία αλλά και τα εθνικά μας θέματα, γύρω από τα οποία παίχθηκαν βρώμικα παιγνίδια, σε βάρος του ελληνικού λαού και του έθνους.

Η καμπάνα θα πάψει να ηχεί μόνο στην περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας,
από τη στιγμή που θα κερδίσει τη μάχη της 25ης Γενάρη, οπότε όλες οι μνημονιακές δυνάμεις -φανερές αλλά και με κουκούλα- θα ρίξουν τα όπλα τους, θα τηρήσει την προγραμματική του δέσμευση για τα ΜΜΕ και δεν θα… την ξεχάσει σε κάποιο συρτάρι… αφήνοντας τους νταβατζήδες να συνεχίσουν να κυβερνούν…


Σχολιάστε εδώ