Συσπείρωση στην ΑΕΚ για γήπεδο και κύπελλο

Ο δήμαρχος αντέδρασε -χάρη και στην παρέμβαση της ΕΛΑΣ- με συνέπεια η κόντρα να μεταφερθεί στα δικαστήρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες, ο Βασιλόπουλος φέρεται να αναγνώρισε τρεις από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ταυτόχρονα, η ΕΛΑΣ προχώρησε στην παραπομπή και των υπολοίπων προσαχθέντων με διάφορες κατηγορίες και έτσι κόπηκε εντελώς το σχοινί που μπορούσε να μετατραπεί σε μια γέφυρα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολούθησαν στη συνέχεια οι τοποθετήσεις του υποψήφιου βουλευτή Νίκου Φίλη που έριξαν νέο λάδι στη φωτιά. Με την απάντηση της ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αναδεικνύει την πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» να συγκρουστούν με τους πάντες για να υλοποιήσουν το όνειρό τους.

«Το γήπεδο θα γίνει ακόμα και αν δεν το θέλει ο Πάπας», δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο για το κύπελλο και ενώ είχε προηγηθεί η συνάντηση των παλαιμάχων με τον Αλέξη Τσίπρα έπειτα από πρωτοβουλία του τελευταίου. Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι οπαδοί ανέβαζαν πανό στο ΟΑΚΑ με σαφέστατο πολιτικό μήνυμα και με προσπάθειες να συμπαρασύρουν και φίλους άλλων μεγάλων ομάδων όπως του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ με το επιχείρημα ότι η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση έχει συμπράξει με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για κάτι που αφήνουν να εννοηθεί και οι παράγοντες της «Ένωσης». Με συνέπεια, βέβαια, την ποδοσφαιροποίηση της προεκλογικής περιόδου.

Υπέρ της ΑΕΚ λειτουργεί η συσπείρωση του κόσμου που εξασφαλίστηκε και ύστερα από την άνετη επικράτηση επί του Ατρόμητου στο κύπελλο. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν επίδειξη δύναμης παρά την απουσία των τριών από τους τέσσερις διεθνείς που διαθέτουν στο ρόστερ τους. Και χωρίς, βέβαια, να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους. Διότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό, εκτός από τον διεθνή μέσο Γιόχανσον, η ΑΕΚ θα κυνηγήσει άλλους δύο παίκτες από το πάνω ράφι επειδή στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου. Η κλήρωση την έφερε απέναντι στην Κέρκυρα, σε διπλά ματς, με τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ. «Περνάμε στους οκτώ με σοβαρότητα και μετά θα έχουμε μπροστά μας ουσιαστικά μόνο τον Ολυμπιακό», λένε στην «Ένωση» μια και θεωρούν πολύ πιθανό τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη. Γι’ αυτό κινούνται μεταγραφικά με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ και τη συσπείρωση του κόσμου.


Σχολιάστε εδώ