Στην εποχή Κάλας μπήκε ο Άρης, αλλά με αγκάθι τον… Καλαϊτζίδη

Ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, μάλιστα, έστειλε τα πρώτα χρήματα για να πληρωθούν οι παίκτες και να σταματήσουν οι γκρίνιες στα αποδυτήρια. Μόνο που το νέο αφεντικό υπολόγιζε δίχως τις προσωπικές επιθυμίες του αδερφού του. Διότι ο μέχρι πρότινος προπονητής και νυν γενικός κουμανταδόρος του Άρη προχώρησε σε μια σειρά κινήσεων που απείλησαν άμεσα τη συνοχή της ομάδας.

Πέρα από την απομάκρυνση όσων στελεχών θεωρούσε προσωπικούς εχθρούς, ο Καλαϊτζίδης άρχισε να ξεχωρίζει και τους παίκτες. Σε άλλους έδωσε όλα τα χρήματα για τη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου ενώ σε κάποιους αρκέστηκε σε έναντι. Μόνο που τέτοιες πρακτικές γίνονται άμεσα αντιληπτές στα αποδυτήρια με συνέπεια να αρχίσουν οι συζητήσεις για ενδεχόμενο διαχωρισμό σε παιδιά και αποπαίδια.

Επίσης ο Καλαϊτζίδης άφησε ουσιαστικά ελεύθερο τον Γιάννη Τοπαλίδη παρά την επιμονή του Πάολο Κάμπος για παραμονή στην ομάδα του ανθρώπου που αποτέλεσε τον στενότερο συνεργάτη του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα. Τον βραζιλιάνο τεχνικό, βέβαια, περιμένει έκπληξη και με πρόταση για μείωση των αποδοχών του. Κίνηση που μπορεί να εξαντλήσει την υπομονή του και να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου, αν και πολλές φορές δήλωσε πόσο απολαμβάνει την επιστροφή του στην Ελλάδα και τη δουλειά του στον Άρη.


Σχολιάστε εδώ