Στʼ αυτί…

* Μια συλλογή 82 τεκμηρίων, από τα οποία τα 70 είναι αδημοσίευτα και έχουν άμεση σχέση με τον Κωστή Παλαμά, δημοπρατείται σήμερα, Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Athens Plaza» της πλατείας Συντάγματος. Αποτελείται από χειρόγραφα ποιήματα, χειρόγραφες επιστολές, φωτογραφίες κ.ά. Η συλλογή εκτιμάται από 190.000 μέχρι 270.000 ευρώ!

Ο ναρκισσισμός…

…είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ηθοποιοί, υποστηρίζει η Μυρτώ Αλικάκη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξή της στη «Καθημερινή». Και εξηγεί τι εννοεί: «Συνήθως οι ηθοποιοί είναι εγωιστικά πλάσματα, παίρνουν την επιβεβαίωση μέσα από τον θαυμασμό των άλλων – άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επιλέγουμε αυτήν τη δουλειά. Πρέπει να ελέγχεις τον ναρκισσισμό τελικά, γιατί σε βάθος χρόνου σε εμποδίζει να γίνεσαι καλύτερος, αλλά και γιατί σε εγκλωβίζει σε μια περίεργη μοναξιά».

* Τέσσερις καθημερινές σειρές θέλει να έχει μέσα στο 2015 ο ΑΝΤ1! Θα δούμε για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το «Μπρούσκο» και για δεύτερη το «Ρουά-Ματ» της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και την κωμική σειρά «Οι Συμμαθητές» σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Ο πρόεδρος της εταιρείας ANTS Productions, του Ομίλου ΑΝΤ1, Πέτρος Μπούτος μίλησε πριν από λίγες ημέρες με τη σεναριογράφο των σειρών «Τα Μυστικά της Εδέμ» και «Βέρα στο Δεξί» Έλενα Ακρίτα για τη δημιουργία μιας ακόμη καθημερινής σειράς, που θα εκτοξεύσει τον σταθμό ακόμη ψηλότερα στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης.

* Το 2015 θα βρει την τηλεοπτική σειρά του Mega «Δικαίωση» σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και σε καινούργια ώρα προβολής, στις 21.15, αρχής γενομένης από αύριο, Δευτέρα. Από τις πιο δυνατές ιστορίες θα είναι αυτή της Ερμιόνης Ρήγα (Κάτια Νικολαΐδου), η οποία κακοποιείται συστηματικά από τον σύζυγό της Λευτέρη (Δημήτρης Μαύρος) και υφίσταται ενδοοικογενειακή βία.

* Το κανάλι της Μεσογείων πάει θέατρο… ξεκινώντας από την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 21.15. Την αυλαία στην ειδική ζώνη «Mega Θέατρο» θα ανοίξει -όχι τυχαία μάλλον- η θεατρική παράσταση «Βάλ’ τον υπουργό στην πρίζα». Μια τρελή φάρσα για τη διαπλοκή και τις σκοτεινές δοσοληψίες στο πολιτικό παρασκήνιο από τους σεναριογράφους Ρέππα – Παπαθανασίου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Χρυσούλα Διαβάτη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Σοφία Μουτίδου, Βάσω Λασκαράκη και Φώτης Σπύρος.


Σχολιάστε εδώ