Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει άνετα

Η επανάληψη της ίδιας κι απαράλλακτης μεθοδολογίας τρία χρόνια αργότερα –κινδυνολογία, εκφοβισμός, πανικός, μπαμπούλες, σκιάχτρα και τα τοιαύτα– ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ. Ο οποίος, ούτε λίγο-ούτε πολύ, θα απολέσει και το τελευταίο έρεισμά του στην Ευρώπη.

Αυτά τα γνωρίζουν άριστα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι απλοί οπαδοί αυτού του κόμματος. Γι’ αυτό και θα σνομπάρουν τον Σαμαρά, αποφεύγοντας επιμελώς να απαντήσουν στις τρομοκρατικές απειλές του. Το πολύ πολύ να καταφύγουν, αν χρειαστεί, σε σαρκασμούς και ειρωνείες που σφάζουν.

Η ορμή του ΣΥΡΙΖΑ –ορθώς, ορθότατα– είναι στραμμένη προς τα εμπρός. Περιπαίζει τα υποβολιμαία περί Grexit και παραμένει πιστός σε μια Ευρώπη που θέλει να την αλλάξει. Και αυτό διότι η στρατηγική της λιτότητας –στρατηγική που στηρίζεται στην κυριαρχία του τιμωρητικού προτεσταντισμού της «κόρης του πάστορα» και του «φανατικού στελέχους» της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Μέρκελ– ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ για τους πάντες, συμπεριλαμβανομένης και εν μέρει της Γερμανίας. Μιας Γερμανίας με ηγεσίες νάνων. Και μάλιστα συμπλεγματικών νάνων.

Οι σοσιαλδημοκράτες δεν είναι καλύτεροι απ’ τους χριστιανοδημοκράτες. Το αντίθετο συμβαίνει, διότι είναι υποκριτές. Φληναφούν προοδευτικά και πολιτεύονται συντηρητικά. Ο Τάσος Παππάς το διατυπώνει πληρέστερα στην «Εφ.Συν.» της Τετάρτης: «Πρέπει να είσαι αδυσώπητα θρασύς (όπως είναι οι Γκάμπριελ – Ολάντ) για να φλυαρείς προοδευτικά και να πολιτεύεσαι συντηρητικά. Πρόκειται για τη νοσηρή έλξη της σύγχρονης μεταλλαγμένης σοσιαλδημοκρατίας προς τον χυδαίο οπορτουνισμό».

Πρότυπα για μίμηση οι προαναφερθέντες δύο… σκαπανείς της απεχθούς σημερινής σοσιαλδημοκρατίας για τους συστημικούς πάντοτε Βενιζέλο και (μεταφορικά πατροκτόνο) Γιωργάκη. Μέγιστοι… πατριώτες αμφότεροι που βάλθηκαν να μας ξανασώσουν!

Μετά από ανενόχλητη παρανομία ενός σχεδόν έτους του Χριστόδουλου Ξηρού –σε κρατικό γαρ υπάλληλο είχαν μετατρέψει τα τζίνια της Αστυνομίας αυτόν τον… αθώο δολοφόνο του παρελθόντος οι… ανυστερόβουλοι υποστηρικτές του– τον εμφάνισαν στο προσκήνιο την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τους… προβληματισμούς του! Και αυτό –οποία κατάπτυστη θρασύτητα– μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων ώστε να καταστεί… συμπαθής! Και κατέστη συμπαθής, αλλά σε λανθασμένα ακροατήρια. Και ο νοών νοείτω!

Το μέγα μακελειό στο Παρίσι έχει συγκινήσει βαθύτατα ολόκληρη την οικουμένη. Η τυφλή βία τριών φανατικών τζιχαντιστών αμαυρώνει το σύνολο των αθώων ομόθρησκών τους. Με ποιο δικαίωμα αυτά τα τρία τέρατα εκθέτουν μιλιούνια άφταιγους συνανθρώπους τους; Από πού άντλησαν αυτό το αποτρόπαιο δικαίωμα να δρουν εις βάρος της θρησκείας τους;

Και ενώ οι πάντες στιγμάτισαν την εγκληματική μισαλλοδοξία, ο Σαμαράς δεν περιορίστηκε στην καταδίκη της πρωτοφανούς εγκληματικής αυτής πράξης. Άδραξε την ευκαιρία, ΣΦΟΔΡΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ, να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ -άκουσον, άκουσον!- με τη βάρβαρη δολοφονική επίθεση στο περιοδικό «Charlie-Hebdo» που είχε αποτέλεσμα την αφαίρεση ζωών κορυφαίων γελοιογράφων και δημοσιογράφων.

Αυτός είναι ο θρασύδειλος και προκλητικός Σαμαράς. Ένα ανθρωπάριο που δεν αξίζει ούτε μια τρύπια δεκάρα! Επαναλαμβάνω: Ταύτισε με τον ΣΥΡΙΖΑ τη βάρβαρη δολοφονική επίθεση! Ούτε λίγο-ούτε πολύ προέβη σε πολιτική ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ! Και αυτό όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε κατηγορηματικά: «Βάρβαρη επίθεση που γεμίζει θλίψη και οργή κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο». Αποστομωτική η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – και ο Σαμαράς το βούλωσε.

Η 25η Ιανουαρίου πλησιάζει. Πρόκειται για ημέρα εκλογικού θριάμβου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Κασσάνδρες μπορεί να προβλέπουν ό,τι τους βολεύει για να ξεπουλήσουν σύμπασα τη χώρα μας. Αψευδής μάρτυρας το e-mail του πράκτορα των ξένων Χαρδούβελη, που το εγκρίνει πλειοδοτώντας και ο… πατριώτης Σαμαράς. (Κύριος με τα όλα του και σε προσωπικό επίπεδο, αφού έσπευσε να αρπάξει από τα χέρια του έξαλλου Βενιζέλου την… τιμιότατη και… συνεπέστατη Γκερέκου. Όλα τα περιμέναμε. Αλλά όχι ότι ο Βενιζέλος θα βγάλει το μάτι του Σαμαρά. Γεγονός που θα μας διασκεδάσει αφάνταστα.)

Από την άλλη μεριά, πάνω από 1.000 διαπρεπείς διανοούμενοι υποστηρίζουν ενεργά τον πολυτάλαντο και καίριο στις επεμβάσεις του Αλέξη Τσίπρα. Βεβαιότητα που μας ενθουσιάζει. Αρκεί να μην ολιγωρήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από εκείνους που είναι αποφασισμένοι να ψηφίσουν σβουριχτά ΣΥΡΙΖΑ. Η ευκαιρία είναι μοναδική και δεν πρέπει να χαθεί έστω και ακροθιγώς από ραθυμία ή από αβελτηρία.


Σχολιάστε εδώ