Οι εξετάσεις του Αναστασίου και οι απορίες για τον Μπεργκ

Σκόνταψε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ απώλεσε προβάδισμα δύο γκολ και απέναντι στα Χανιά για το κύπελλο με συνέπεια το ξέσπασμα του Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Παρασκευής! Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην κακή νοοτροπία που έδειξαν οι «πράσινοι» στα Περιβόλια και απαίτησε την αλλαγή συμπεριφοράς και τη βελτίωση της απόδοσης. Ξέρει ο έλληνας τεχνικός πως δίνει εξετάσεις καθημερινά. Φυσικά και τον εκτιμάει ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά όλοι στο ποδόσφαιρο κρίνονται εκ του
αποτελέσματος. Από αυτή την άποψη, ο Αναστασίου καλείται να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων στο Κορωπί για επανάληψη της περσινής πορείας και γιατί όχι ακόμα μίας υπέρβασης.

Ο Γενάρης θα αποδειχθεί καθοριστικός μήνας για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον προπονητή του. Μέχρι το τέλος του μήνα οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και δύο φορές την Ξάνθη για το κύπελλο. Μέσα σε τρία ματς θα παίξουν ουσιαστικά τα ρέστα τους για την κατάκτηση των δύο τίτλων. Αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός και παράλληλα υποτάξει τον «αιώνιο» αντίπαλό του, ο Αναστασίου θα ανεβεί στο άλογο και θα γίνει το απόλυτο αφεντικό. Σε διαφορετική περίπτωση, η παραμονή του στο Κορωπί μπορεί να λήξει πρόωρα.

Ένας από τους μεγάλους πονοκεφάλους του έλληνα τεχνικού φέρει το όνομα Μάρκους Μπεργκ. Τα σενάρια συνομωσιολογίας θέλουν τον σουηδό στράικερ να κάθεται στον πάγκο επειδή εκκρεμεί η υπογραφή του στην πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του. Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως απλά ο Μπεργκ ταλαιπωρείται από ιώσεις που του κάνουν δύσκολη τη ζωή και επικαλούνται το ιατρικό ιστορικό του παίκτη στο Αμβούργο. Όπως και να ‘χει, ο Αναστασίου καλείται να διαχειριστεί σωστά τον Σουηδό διότι ο Παναθηναϊκός γίνεται άλλη ομάδα με τον Μπεργκ.


Σχολιάστε εδώ