Δίνει τα ρέστα του ο Μαρινάκης με Βίτορ Περέιρα και τρεις μεταγραφές

Η πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα έγινε με στόχο τη βελτίωση του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Μαρινάκης ελπίζει πως με τη συνεργασία του πορτογάλου τεχνικού θα συνεχίσει η ομάδα του Πειραιά το μεταγραφικό αλισβερίσι με τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, όπως συνέβη και με τον Μίτσελ.

Το πρόβλημα με τον Περέιρα είναι στατιστικό. Ουδέποτε κατάφερε στο παρελθόν ένας προπονητής από την Πορτογαλία να κατακτήσει πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ο Φερνάντο Σάντος το έχασε δύο φορές, αν και έδειχνε πως το είχε αγκαλιάσει. Άλλη μία φορά απέτυχε ο Ζοζέ Πεσέιρο, ενώ και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φωνάζει ακόμα πως: «…δεν με άφησαν να πανηγυρίσω τίτλο το 2011». Μόνο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορούσε να ξορκίσει την κατάρα, αλλά ο νυν προπονητής της Μονακό έφυγε πρόωρα από τον Πειραιά και, μάλιστα, ως εχθρός, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Μαρινάκης απέφυγε να αναφέρει το όνομά του.

Η πορεία του Πορτογάλου, πάντως, θα εξαρτηθεί και από τις μεταγραφές. Στην Τουρκία θεωρούν δεδομένο τον επαναπατρισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ενώ οι συνεργάτες του Μαρινάκη προαναγγέλλουν άλλες δύο μεταγραφές. «Περιμένουμε, όμως, και εσωτερική ενίσχυση μέσα από την αξιοποίηση του Ντουρμάζ και του Κασάμι που απέτυχε να τους εκμεταλλευθεί πλήρως ο πρώην προπονητής», λένε συνεργάτες του Μαρινάκη.


Σχολιάστε εδώ