Στʼ αυτί…

* Το Mega τολμά και βγάζει το νέο του ψυχαγωγικό πρόγραμμα μέσα στη δίνη των εκλογών. Μετά την ανακοίνωση της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου της σειράς «Κάτω Παρτάλι» στις 12 Ιανουαρίου, την ίδια ημέρα με τη νέα παραγωγή του Γιώργου Καπουτζίδη, Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ξεκινά η ρομαντική σειρά «Ηρωίδες» στις 23.40.

* Πάντως αυτή και αν θα είναι μάχη. Γιώργος Καπουτζίδης εναντίον Λάκη Λαζόπουλου. Δύσκολη μέρα επέλεξε ο σεναριογράφος του «Παρά Πέντε» για να κάνει την πρεμιέρα της νέας του κωμικής σειράς στο Mega «Εθνική Ελλάδος». Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 22.30 θα ανοίξει την αυλαία τόσο η ολόφρεσκη παραγωγή του όσο και το πρώτο «Αλ Τσαντίρι» του έτους μ’ έναν Λάκη Λαζόπουλο σε εκλογική φόρμα μετά τα πάνω του που πήρε με την εμπλοκή του στην αποκάλυψη της απόπειρας δωροδοκίας του Χαϊκάλη. Το ντέρμπι, αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον. Από τη μια πλευρά ο Γιώργος θα προτάξει στη μάχη τη Σμαράγδα Καρύδη, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την Κατερίνα Παπουτσάκη και από την άλλη ο Λάκης θα έχει στην πρώτη γραμμή μέτωπο όλους τους πολιτικούς ηγέτες!

* Ιδιαίτερα συγκινητική για ακόμη μια φορά ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Αννίτας Πάνια να στηρίξει έμπρακτα το «Χαμόγελο του παιδιού». Η εκπομπή «ΑΝΝΙΤΑgr» μοίρασε χιλιάδες χαμόγελα, αφού η ευαισθητοποίηση των τηλεθεατών ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Οι τηλεφωνικές κλήσεις στους αριθμούς του εθελοντικού οργανισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ξεπέρασαν τις 100.000, ενώ τα μηνύματα που έστειλαν οι τηλεθεατές της εκπομπής έφτασαν σχεδόν τα 10.000. Το τηλεφωνικό κέντρο του Alpha δεν σταμάτησε να χτυπά ακόμα κι από ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν έστω ένα ποσό από το υστέρημά τους, δίνοντας χαρά σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του «Χαμόγελου».


Σχολιάστε εδώ