Τοκίζουν τον πανικό…

Στις εκλογές του 2012 το… δόρυ κατά του αντιπάλου, του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο φόβος. Σήμερα… αναβαθμίζεται. Το όπλο στην «Άγρια Δύση» θα είναι ο πανικός. Για την οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας έχουν γίνει πολλά… φροντιστήρια σε όλα τα επίπεδα, με τη συμμετοχή πολιτικών αναλυτών και στελεχών δημοσκοπικών εταιρειών. Γεύση της στρατηγικής του πανικού έδωσε ο πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ στην αντιπαράθεση για τον προϋπολογισμό και στην αναμέτρηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά δεν απέδωσε τα… κουκιά που ανέμεναν…

Σε κλίμα άγριας πόλωσης, σπέρνουν τον φόβο και τον πανικό με τους ισχυρισμούς ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μας πετάξουν από το ευρώ, ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει, ότι θα βγάλουν έξω τα λεφτά τους οι γνωστοί μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές –ήδη τα απέσυραν τρεις τέσσερις–, ότι θα φύγουν οι καταθέσεις και θα αδειάσουν τα ΑΤΜ… Η ΝΔ θα δώσει τη μάχη της διάσωσης στις εκλογές, με στόχο να είναι μικρή η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και να είναι μπροστά, κάτι που μόνο στη φαντασία της υπάρχει… Και όπως υποστηρίζουν έγκυροι δημοσκόποι, ο μεγάλος φόβος ευνοεί τη ΝΔ, ενώ ο μικρός τον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου το 80% του ποσοστού που του δίνουν τα τελευταία γκάλοπ οφείλεται σε τιμωρητική ψήφο!

Συμπέρασμα: Ο Σαμαράς τοκίζει τα ιμάτια της ΝΔ που του έχουν απομείνει στον πανικό και ο Τσίπρας, από την άλλη, έχει υποχρέωση απέναντι στη χώρα και στον ελληνικό λαό να αποδείξει με επιχειρήματα και δεσμευτικό λόγο, ιδιαίτερα σε εκείνα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας που είναι ευεπίφορα στην κινδυνολογία και στην καταστροφολογία, ότι η επένδυση στον πανικό είναι η χειρότερη επιλογή για τη χώρα και τους πολίτες. Να πείσει ότι δεν πρέπει κανένας πολίτης, όπου κι αν ανήκει, να φοβάται μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.


Σχολιάστε εδώ