Σύννεφα για τον Αναστασίου στον ΠΑΟ

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε σε ελλείψεις έπειτα από την ήττα στην Ξάνθη. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι έκανε και τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση της ομάδας. Έπειτα από δύο μέρες, όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποστήριξε στη γενική συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ότι «έχουμε το πιο πλούσιο ρόστερ».

Τοποθέτηση που ερμηνεύθηκε και ως απάντηση στον Αναστασίου. Επίσημα, βέβαια, ο Αλαφούζος στηρίζει τον προπονητή της ομάδας και σχεδιάζει να του επεκτείνει το συμβόλαιο. Αλλά κάπως έτσι άρχισε και η περίοδος της τριβής στις σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και στον Νίκο Νταμπίζα που κατέληξε στην αποχώρηση του τελευταίου. Άρα ο Αναστασίου δίνει εξετάσεις από δω και πέρα, με τον Γενάρη να θεωρείται καταλύτης για τον έλληνα τεχνικό.

Ενδεικτικό της ψύχρας που επικρατεί στο Κορωπί είναι το γεγονός ότι έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα οι εισηγήσεις του Αναστασίου για τον στόπερ, τον οποίο θα επιλέξει επί της ουσίας ο Λεωνίδας Βόκολος, με το επιχείρημα ότι γνωρίζει καλά τη θέση μια και εκεί αγωνίστηκε σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Είναι ένα ερώτημα πώς θα αποδεχθεί την εξέλιξη ο προπονητής της ομάδας, που έως τώρα έδειχνε πως είχε το πάνω χέρι στη λήψη των αποφάσεων για το μεταγραφικό παζάρι.


Σχολιάστε εδώ