Ο Όμιλος των ΕΛΠΕ κοντά σε ευπαθείς ομάδες τα Χριστούγεννα

Φέτος τα Χριστούγεννα η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια και των θυγατρικών ΕΚΟ και Ελληνικά Καύσιμα συμφώνησαν, αντί των καθιερωμένων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, να στηρίξουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης. Στο πλαίσιο αυτό, για μία ακόμη χρονιά δεν θα προσφερθούν εταιρικά δώρα σε πελάτες / συνεργάτες. Η επιλογή είναι να ενισχυθούν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και συγκεκριμένα, με γνώμονα τη σπουδαιότητα της κοινωνικής τους συνεισφοράς, θα υποστηριχθούν οι πιο κάτω ΜΚΟ:

Αττική: Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

* Γραμμή Ζωής – Silver Alert, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και φίλων ανάπηρων παιδιών και νέων «Ευρυνόμη» Δ. Αττικής, Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο – ΠΕΝ, Άσυλο Ανιάτων, UNICEF, Καλός Ποιμένας – Εταιρεία Αποκατάστασης Ανηλίκων Πειραιά, Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Δυτικής Αττικής, Ίδρυμα «Άγιος Νικόλαος», «Θεόφιλος» – Φιλανθρωπικός Οργανισμός για την πολύτεκνη και την τρίτεκνη οικογένεια, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία «Το Εργαστήρι», Πρόγραμμα ένταξης και κοινωνικοποίησης ΠΕΚαμεα και Παιδικά Χωριά SOS.

Θεσσαλονίκη: Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών και Σύλλογος γονέων παιδιών με σύνδρομο Down.


Σχολιάστε εδώ