Κινήσεις τακτικής από Γαλανό στον Άρη

Έφυγε από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη για να επιστρέψει ο Γιώργος Γαλανός! Ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε πως στον Ερασιτέχνη αλλά και στους οργανωμένους οπαδούς υπάρχουν αρκετοί που τον βλέπουν με μισό μάτι επειδή δεν μπορούν να τον ελέγξουν. Ήρθαν και οι διαμαρτυρίες των παικτών για οφειλές που απειλούν να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία της ομάδας και έτσι επισπεύστηκαν οι εξελίξεις.

Έπαιξε ρόλο στην αποχώρηση Γαλανού και η επανεμφάνιση στο προσκήνιο του Άλεξ Κάλας. Ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα με την προοπτική να γίνει αφεντικό της νέας ΠΑΕ όταν επιστρέψει ο Άρης στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Είχε, μάλιστα, στο πλευρό του και την άλλοτε μεγάλη δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου, τον Ντίντερ Χένες. Μόνο που τα 50.000 ευρώ που δείχνει διατεθειμένος να προσφέρει μέχρι τη λήξη της σεζόν δεν φτάνουν καλά καλά ούτε για τα έξοδα μετακίνησης και συνεπώς διατηρούν τον Γαλανό στο κάδρο των εξελίξεων.

Τα προβλήματα του Άρη δημιουργούνται επί της ουσίας από την προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών να ελέγξουν κάθε διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με συνέπεια να προκαλούνται τριβές και σε πολλές περιπτώσεις να οδηγούνται οι «κίτρινοι» σε αδιέξοδο. Ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορεί κάποιος να διασφαλίσει σε έναν επενδυτή ότι θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ, όλοι εμφανίζονται διστακτικοί αυτήν τη σεζόν επειδή ξέρουν ότι μπορεί να χάσουν τα χρήματά τους εάν το καλοκαίρι τους κάνουν στην άκρη. Ο Γαλανός, πάντως, εξακολουθεί να ασχολείται και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να αποδείξει ότι μόνο εκείνος μπορεί να διασφαλίσει την επιστροφή του Άρη στη Σούπερ Λίγκα.


Σχολιάστε εδώ