Στʼ αυτί…

* Θέλετε να πάρετε μέρος στα γυρίσματα της θρυλικής κωμικής σειράς του Λευτέρη Παπαπέτρου «Κάτω Παρτάλι» και να υποδυθείτε έναν από τους περίεργους χωριάτες; Τώρα είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε τη Μοσχούλα, τη Βίβιαν, τον Μανώλη, τον Διαμαντή, τον Θανάση τον γεωπόνο και τον Κωνσταντίνο! Το Mega σάς καλεί να παίξετε στο νέο online παιχνίδι για το «Κάτω Παρτάλι», το «Παρταλόμετρο», που είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να αποδείξετε πόσο μεγάλοι θαυμαστές της σειράς είστε! Οι επισκέπτες του σάιτ πρέπει να απαντήσουν σε 20 ερωτήσεις γνώσεων που αφορούν το σίριαλ. Μετά την κλήρωση θα προκύψουν 15 νικητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενσαρκώσουν κάποιους παράξενους κατοίκους του τόπου όπου τα μάγια λύνουν και δένουν.

* Μπορεί η πορεία του τελευταίου κύκλου των «Κλεμμένων Ονείρων» να μην ικανοποιεί τον Δημήτρη Αρβανίτη, αλλά η «Δικαίωση» του δίνει τεράστια χαρά, αν και τον έχει φτάσει στα όρια της υπερκόπωσης, αφού γυρίζεται με προδιαγραφές κινηματογραφικής ταινίας. Λόγω της ανταπόκρισης του τηλεοπτικού κοινού, από το νέο έτος θα προβάλλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή θα μας απασχολεί πλέον καθημερινά. Και αυτό δεν αποφασίστηκε τυχαία, αφού η δραματική κοινωνική σειρά σημειώνει πάνω από 25% τηλεθέαση και έχει συνεχή ανοδική τάση.

* Στα μέσα Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα -δεν έχει οριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία- η νέα κοινωνική σειρά του Mega «Ηρωίδες». Πρόκειται για ένα γυναικείο σίριαλ, σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, το οποίο υπογράφει η Αλεξάνδρα Κ*, που τη βλέπουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Έλενα Μεγγρέλη και τη Ζωή Καραβασίλη.

* Ύστερα από πολλά χρόνια και έχοντας προβάλει τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, ο ΑΝΤ1 επιστρέφει στη συνταγή της… κλειδαρότρυπας, με ένα πρότζεκτ το οποίο όπου κι αν έχει προβληθεί έχει σπάσει τα κοντέρ της θεαματικότητας. Πρόκειται για το «Gogglebox», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ίδιοι οι τηλεθεατές. Οικογένειες, ζευγάρια και φίλοι στήνονται μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθούν τα τηλεοπτικά προγράμματα, σχολιάζουν αυθόρμητα το θέαμα και… όποιον πάρει η μπάλα! Στη Βρετανία, όπου και άρχισε να προβάλλεται από την άνοιξη του 2013, το «Gogglebox» αποτελεί φαινόμενο, και μάλιστα φέτος ήταν υποψήφιο για δύο βραβεία BAFTA, αλλά κατάφερε να κερδίσει μόνο το ένα.


Σχολιάστε εδώ