Η επιστολή Αλαφούζου για τη διαιτησία

Επίσης μιλούν για τη διαιτησία στο παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για τη 13η αγωνιστική με το επιχείρημα ότι αρκούν τα δημοσιεύματα του Τύπου, η αποδοκιμασία του κόσμου, αλλά και τα σφυρίγματα των ίδιων των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας.

Καμπάνες για Καλογερόπουλο

Όπως είναι φυσικό, ο Αλαφούζος ασχολείται και με τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, διαιτητή που έγινε διεθνής έπειτα από το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός παρά τα κραυγαλέα λάθη του. Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», εκείνη την ημέρα ανακόπηκε κανονική επίθεση της ομάδας του, που με μεγάλες πιθανότητες θα οδηγούσε σε ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, κυρίως όμως για τον λόγο ότι ούτε ο διαιτητής ούτε ο παρατηρητής είδαν τη δολοφονική επίθεση από φιλάθλους στον τερματοφύλακά μας, που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια τους και η μόνη αγωνία τους ήταν να αποβάλουν τον Γιάννη Αναστασίου από το γήπεδο.

Η κουμπαριά

Άλλο ένα θέμα έβαλε στο τραπέζι ο Αλαφούζος. Ασχολήθηκε με τις προσωπικές σχέσεις των παρατηρητών και των ποινικά διωκόμενων.

«Θα αναρωτηθούμε δε ποιος ο λόγος μεταβολής της άποψης του παρατηρητή του τελευταίου αγώνα της ομάδας μας (14η αγωνιστική) εντός έδρας με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ κ. Τσορτανίδη, ο οποίος, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή Ζαχαριάδη για απόλυτα επιτυχή διεκπεραίωση του έργου του εις επήκοον τρίτων, αίφνης αποφάσισε να τον παραπέμψει με βαθμολογία 7,9 (αντίστοιχη της «οργιαστικής» διαιτησίας Σπάθα στον ως άνω αγώνα ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!) λόγω μη αποβολής με κόκκινη κάρτα του ποδοσφαιριστή μας Μπούρμπου, που έπρεπε δήθεν να είχε δείξει σε μαρκάρισμα στο 57ο λεπτό του αγώνα», ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στην επιστολή του και έθεσε το ερώτημα εάν ο Τσορτανίδης είναι κουμπάρος με τον Γιώργο Δούρο. Για τον Μάνταλο, πάντως, οι «πράσινοι» έχουν ισχυρή επιχειρηματολογία.

Επικαλούνται το γεγονός ότι γίνεται συζήτηση για τον πρώην αθηναίο και νυν καβαλιώτη ρέφερι στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και στις δύο εισαγγελικές έρευνες, τόσο το 2011 όσο και το 2014.


Σχολιάστε εδώ