Πυρά σε τετράδα από Αναστασιάδη

Έπειτα από την ήττα στην Ξάνθη και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο Αναστασιάδης κλήθηκε να διαχειριστεί και τα αρνητικά αποτελέσματα. «Κάποιοι έχουν τελειώσει», δήλωσε ευθέως ο μακεδόνας τεχνικός μετά τον αγώνα με την Γκινγκάμπ και φωτογράφισε εκείνους που βγήκαν ατσαλάκωτοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Το ξέσπασμά του ερμηνεύθηκε ως μπηχτή για τον Χέντβιγκες Μαντούρο και τον Μάαρτεν Μάρτενς. Μόνο που όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα από την πρώτη στιγμή αναφέρονταν και σε παράπονα του Αναστασιάδη για τους Γιώργο Τζαβέλλα και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο διεθνής αμυντικός επέστρεψε στη βασική 11άδα εναντίον της Γκινγκάμπ και με νωπές τις μνήμες από την ένταση που προκάλεσε στην Τούμπα όταν ζήτησε να εξεταστεί και από δικό του γιατρό. Πήρε, πάντως, συγχωροχάρτι από τον Αναστασιάδη και αγωνίστηκε κόντρα στους Γάλλους.

Δίχως, όμως, να μπορέσει να βοηθήσει, διότι έλειπε και στα δύο γκολ της Γκινγκάμπ. Όσο για τον Παπαδόπουλο, αν εξαιρέσει κάποιος το ματς με τον Πανθρακικό στο οποίο σκόραρε και την αυταπάρνησή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ελάχιστα βοήθησε τον «δικέφαλο». Ο Αναστασιάδης, λοιπόν, βρίσκεται μπροστά σε μια πρόκληση: Να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες, να επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και να διατηρήσει την ομάδα του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Δύσκολη αποστολή για τον έμπειρο προπονητή, αλλά έτσι δημιουργούνται οι πρωταθλητές.


Σχολιάστε εδώ