Παίζει τα ρέστα του ο Μαρινάκης!

«Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όλα αυτά που διαβάζουμε, τις καθημερινές δίκες και όλη αυτή τη λάσπη, όλη αυτή την παραπληροφόρηση, δεν μας αγγίζει! Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή! Πεντακάθαρη! Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν! Και όλα αυτά σάς έχω πει ότι θα τα ακούσετε στη συνέντευξη Τύπου, με χαρτιά!

Δηλαδή, όχι την κρίση του Μαρινάκη. Οτιδήποτε πει ο Μαρινάκης θα υπάρχει και ένα χαρτί δίπλα, το οποίο θα είναι απόδειξη για το τι λέει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν το έχουμε δει συχνά στην Ελλάδα.

Θα το δούμε, όμως. Σύντομα». Το γεγονός ότι μιλούσε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, για τους περισσότερους αποτελούσε την απόδειξη της αποφασιστικότητάς του.

Στη διάρκεια των δηλώσεων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε διορθωτικές κινήσεις, δηλαδή, σε μεταγραφές. Με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός στόπερ και ενός εξτρέμ. Για την πρώτη θέση, φαβορί εμφανίζεται ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ Μπρούνο Άλβες. Όσο για τα πλάγια της επίθεσης, εκεί τον πρώτο λόγο θα έχει ο Μίτσελ, αν και στον Πειραιά επιμένουν ότι και ο Ισπανός δίνει πλέον εξετάσεις.


Σχολιάστε εδώ