Ιταλοί για τον ΟΦΗ!

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας λειτούργησε ως μαγνήτης για τους συμπατριώτες του και έμμεσα υποχρέωσε τον Μάνθο Πουλινάκη σε παραίτηση. Τη θέση του πήρε ο Ανδρέας Μανουσάκης και οι ενδιαφερόμενοι άρχισαν τον έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο Ηράκλειο, οι Ιταλοί σχεδιάζουν να βάλουν άμεσα 4 εκατ. ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση να μην ξεπερνάνε οι συνολικές οφειλές τα 10 εκατ. ευρώ. Όπως, πάντως, υποστηρίζουν συνεργάτες του Γκατούζο και του Μανουσάκη, οι συμπατριώτες του πρώτου έβαλαν ήδη 1 εκατ. ευρώ για τις τρέχουσες ανάγκες της ΠΑΕ και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

«Αν προχωρήσουν όλα όπως περιμένουμε, θα αποσύρουμε την προσφυγή στο Πρωτοδικείο για το άρθρο 99», προανήγγειλε ο Μανουσάκης. Ο διάδοχος του Πουλινάκη εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, διότι, όπως τόνισε, «για τους συγκεκριμένους ανθρώπους δεν υπάρχει ταβάνι». Ασφαλώς και γνωρίζει περισσότερα απʼ όσα λέει, διότι δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο, όπως και οι επίδοξοι επενδυτές του ΟΦΗ.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Γκατούζο αισθάνεται πλέον απόλυτο αφεντικό.

Άρχισε, μάλιστα, τις εκκαθαρίσεις των παικτών που στο παρελθόν είχαν διαφορές μαζί του ή απέτυχαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του.


Σχολιάστε εδώ