Φεύγει ο Αμπιντάλ, ερωτηματικά Κασάμι, Μανιάτης, Μήτρογλου

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ξεκάθαρο και δεν σήκωνε παρερμηνείες. «Εγώ είμαι εδώ», είπε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, διότι έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από τον «δικέφαλο» και αν αποτύχουν να μαζέψουν τη διαφορά έως το τέλος του πρώτου γύρου, τότε κινδυνεύουν να χάσουν το εφετινό πρωτάθλημα, στο οποίο μπήκαν ως μεγάλο φαβορί. Ο Μαρινάκης, πάντως, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Οι πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν ότι τον Γενάρη θα αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες πρώτης σειράς, ένας για κάθε γραμμή.

Τι ψάχνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού; Έναν κεντρικό αμυντικό διότι οριστικοποιείται η αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ. Μπορεί να παίξει το σενάριο επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αν και η συνύπαρξη του διεθνή αμυντικού με τον Μίτσελ λογίζεται δύσκολη, για να μην πούμε απίθανη.

Έπειτα θα αναζητήσουν οι «ερυθρόλευκοι» έναν κεντρικό μέσο με δυνατότητα να βοηθήσει τον Τσόρι Ντομίνγκεζ στην οργάνωση του παιχνιδιού, αφού ο Κασάμι μπορεί να αποχωρήσει, μια και οι πληροφορίες από την Ιταλία φέρνουν τη Γιουβέντους έτοιμη να πληρώσει 10 εκατ. ευρώ για τον Ελβετό. Επίσης ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει και έναν επιθετικό, ικανό να κάνει τη διαφορά. Ποντάρουν, βέβαια, οι Πειραιώτες και στον Μπενίτες, αλλά ο Παραγουανός προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι σίγουροι στον Ολυμπιακό ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της επίθεσης. Ειδικά από τη στιγμή που ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει μακριά από τον καλό εαυτό του.


Σχολιάστε εδώ