Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ Έβαλαν το… χεράκι τους οι ΠΑΣΟΚοι που ψηφίζουν στον Δήμο Καισαριανής, στην ανάδειξη του νέου δημάρχου στις επαναληπτικές εκλογές. Ο λόγος; Να μην επανεκλεγεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, που στις εκλογές του περασμένου Μαΐου είχε κερδίσει τον δήμο. Ψήφισαν λοιπόν μονοκούκι τον υποψήφιο του ΚΚΕ και έβγαλαν κόκκινο δήμαρχο. Ήταν μια ήττα που δεν την περίμενε η Κουμουνδούρου, η οποία φαίνεται ότι είχε δεδομένη την εκλογή του υποψηφίου της, αλλά λογάριαζε χωρίς τον… πράσινο ξενοδόχο.

@ Δεν θα έλεγε όχι ο Βενιζέλος στην εκλογή του ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτό μου λένε άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον. Δεν του το προτείνεις, Αντώνη, για να δει ο Βαγγέλης πόσα απίδια χωράει η κάλπη;

@ Και μια και περί Ευάγγελου η κουβέντα, εκεί στις συνάξεις για τη Δημοκρατική Παράταξη, που μόνο στα χαρτιά υπάρχει, όλοι ζητάνε σημαία του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, αυτό που λένε μεταξύ τους, όταν γίνεται κάποια συνάντηση, είναι αν υπάρχει ανάμεσά τους κάποιος που δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτό το μόρφωμα έχει καμιά τύχη.


Σχολιάστε εδώ