«Πουλάνε» τη ζωή τους…

Πριν από λίγες ημέρες παρουσίασαν τη συγγραφική τους δραστηριότητα οι πρώην
υπουργοί Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και Σάββας Τσιτουρίδης. Την εβδομάδα που αρχίζει, την ίδια ημέρα, και συγκεκριμένα μεθαύριο, Τρίτη, δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης και η Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, παρουσιάζουν τη συγγραφική τους παραγωγή.

Ο Βαρβιτσιώτης το βιβλίο του με τίτλο «Συνταγματικοί Στοχασμοί», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Σάκκουλα, με πρόλογο του καθηγητή Αντώνη Μανιτάκη, στις 7 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Plaza» (πλατεία Συντάγματος). Θα μιλήσουν οι καθηγητές Φίλιππος Σπυρόπουλος και Σταύρος Τσακυράκης και ο πρώην αρεοπαγίτης Ιωάννης Χαμηλοθώρης,
ενώ θα παρέμβει και ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παν. Πικραμμένος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Στο «Χίλτον», στη 1.30 το μεσημέρι, η Φάνη Πάλλη – Πετραλιά θα αποκαλύψει μέσα από το «Σαράντα Χρόνια Τώρα» τα γεγονότα που έζησε από τη Μεταπολίτευση, τα παρασκήνιά τους και τους πρωταγωνιστές. Θα μιλήσουν τρεις πολιτικοί, οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Όλγα Κεφαλογιάννη και Θοδωρής Δρίτσας, και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαλούχος, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Από την άλλη πλευρά, παρών δηλώνει και ο Μίμης Ανδρουλάκης, με ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον βιβλίο-μυθιστόρημα, με τίτλο «Αλλέγκρα». Αναζητήστε το.


Σχολιάστε εδώ