ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, άλλωστε, το κατέστησε σαφές στους ρεπόρτερ της «Ένωσης» κατά τη διάρκεια του δείπνου που διοργάνωσε τις προάλλες. «Θέλουμε το καλοκαίρι να έχουμε στο ρόστερ τουλάχιστον τέσσερις παίκτες της Εθνικής ομάδας», είπε ο χρηματοδότης της ΚΑΕ ΑΕΚ και ουσιαστικά προανήγγειλε την κίνηση για την επιστροφή του Νίκου Ζήση, ο οποίος θα αποτελέσει και τον μεγάλο στόχο για το καλοκαίρι. Ο Αγγελόπουλος έχει βάλει τον πήχη για φέτος στην 3η θέση επειδή θέλει να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο Eurocup της επόμενης σεζόν. Αλλά βλέπει πιο μακριά, καθώς μέσα στην περίοδο θα επιδιώξει να βρεθεί σε ένα φόρουμ της Ευρωλίγκας για να θέσει ζήτημα και 3ου ελληνικού εισιτηρίου. Ξέρουν, βέβαια, στην ΑΕΚ ότι δύσκολα θα ανοίξει ο δρόμος για απευθείας πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας, αλλά ελπίζουν πως θα μπορέσουν να βρουν άκρη με τη διοργανώτρια μέσα και από την παρουσίαση ενός εξαιρετικού χορηγικού προγράμματος.

Χτυπούν καμπάνες στον Άρη για Πρίφτη

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε ο Άρης το πρωτάθλημα, αλλά έπειτα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 18 Οκτωβρίου οι «κίτρινοι» μπήκαν σε μια περίοδο σοβαρής αγωνιστικής κρίσης. Με αποκορύφωμα την ήττα τους από τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα που άνοιξε θέμα Δημήτρη Πρίφτη. Φυσικά και εμπιστεύονται οι διοικούντες τον έλληνα προπονητή, αλλά αντιλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη πως άλλη μια ήττα θα αυξήσει την ανάγκη για ένα ηλεκτροσόκ. Με το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη να ακούγεται ήδη περιφερειακά του Άρη, αν και δύσκολα θα αποδεχθεί ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού να δουλέψει σε μια ομάδα χωρίς ευρωπαϊκή προοπτική από τη στιγμή που άρχισε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ προσπάθησε να συσπειρώσει τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του Άρη, όμως, για πολλούς στο «Αλεξάνδρειο» το ματς με την ΑΕΚ αποτελεί το σημείο μηδέν σε ό,τι αφορά το μέλλον τους.

Καθυστέρησε ο ΠΑΟΚ και έχασε Αθηναίου, Παπαμακάριο!

Το πήραν απόφαση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε μεταγραφή για να καλύψουν το κενό του τραυματία Κώστα Χαραλαμπίδη, αλλά έχασαν πολύτιμο χρόνο με συνέπεια να δουν τους βασικούς στόχους με άλλες φανέλες. Τον Μανώλη Παπαμακάριο ήθελε ο Σούλης Μαρκόπουλος, αλλά ο έμπειρος γκαρντ έκλεισε στον ΚΑΟΔ επειδή δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι να ξεκαθαρίσουν στον «δικέφαλο» το ύψος του ποσού που μπορούσαν να διαθέσουν για την απόκτηση του παίκτη. Συζητήσεις έκαναν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και με τον Γιάννη Αθηναίου, αλλά και αυτός έκλεισε αλλού, στην ΑΕΚ. Έτσι, ο Μαρκόπουλος έμεινε ουσιαστικά μόνο με μία επιλογή από την ελληνική αγορά, τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος όμως αγωνίζεται στον Πανιώνιο και παρά το μικρό μπάι άουτ, στην πιάτσα των ατζέντηδων υποστήριζαν ότι δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.


Σχολιάστε εδώ