Αποστολικά και… άλλα

= Το καταλάβαμε, Ντόρα μου, στο στομάχι σού κάθεται ο Σαμαράς.

= Επειδή στο πρωινό του Mega ο Μανώλης Αναγνωστάκης δεν γούσταρε να διαβάσει το πρωτοσέλιδο του «ΠΑΡΟΝ της Κυριακής» του θυμίζω τον τίτλο «ΜΙΖΑ 2% σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τη Siemens».

= Ποιος συνεχάρη τον Νικολά Σαρκοζί μετά την εκλογή του ως προέδρου της γαλλικής Δεξιάς; Μα φυσικά ο καγκελάριος των Βρυξελλών Δημήτρης Αβραμόπουλος.

= Ωραία, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπογράφετε νέα μέτρα. Με τα παλιά τι γίνεται, άραγε;

= Ρίζες… Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.

= Περάσουν, δεν περάσουν τα μέτρα, περαστικά μας.

= Ο Γιώργος θέλει να επιστρέψει έχοντας ένα και μοναδικό όραμα για τη χώρα που φτωχοποιείται. Να ιδρύσει παντού γυμναστήρια για να βρισκόμαστε σε καλή φυσική κατάσταση με την εποχή του Μνημονίου που ο ίδιος μας έβαλε. Γιώργο, γερά, δώσε μας φτερά, για ορθοπεταλιά.

= Ποιον αρχηγό κόμματος αποκαλούν ΓΑΠ Νο2; Ο ευρών αμειφθήσεται εξουσία.

= ΣΑΡΚΟ… ζει και βασιλεύει… Και εδώ που τα λέμε, η Κάρλα Μπρούνι είναι πιο σοβαρή από τις λοιπές συζύγους του γάλλου Προέδρου Ολάντ.

= Soimple uber alles.

= Αποσύρετε τον Άδωνη από τα τηλεοπτικά παράθυρα. Τα νεύρα μας έχουν αντοχές. Δεν πάει άλλο.

= Πάει και ο Μελάς. Από Ανεξάρτητος Έλληνας έγινε ανεξάρτητος βουλευτής.

= Τα χαιρετίσματά του στον Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο Πάπας Φραγκίσκος, μέσω Βενιζέλου, κατά τη συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ευάγγελος κατάπιε τη γλώσσα του, αλλά οι παπικές
εντολές πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα που μας πέρασε, κατά τη συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών, Βενιζέλου – Τσίπρα.

= Μέχρι τώρα ξέραμε διάφορες μ……. Πρόσφατα μάθαμε και την ποταμίσια, που λόγω της φυσικής σχέσης νερού και ουρανού πάει σύννεφο. Η τελευταία καταρρακτώδης είναι η θέση του Ποταμιού να ορίσει ο Τσίπρας αναπληρωτές υπουργούς στην κυβέρνηση. Δεν γνωρίζει ότι οι υπεύθυνοι των κοινοβουλευτικών τομέων είναι κατά βάση και σκιώδεις
υπουργοί; Αν εννοεί να έχουν θεσμικό ρόλο, ας μάθει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται νομικά και η
άποψή του είναι αντιθεσμική.

= Το Ελεγκτικό Συνέδριο να στείλει τον λογαριασμό των γιατρών του ΕΣΥ στον καγκελάριο των Βρυξελλών, πρώην Αθηνών Δημήτρη Αβραμόπουλο, που τους έκανε όλους διευθυντές.

= Πάνος Καμμένος, στον χυλό φυσάει και τον Μελά του.

= Στον ΣΥΡΙΖΑ, ή δεν ξέρουν να υπογράφουν ή δεν έχουν στιλό. Τους πληροφορώ ότι και για τα δύο υπάρχει η λύση. «Τρόικα».

= Ο τελευταίος επαναστάτης που πέρασε από τη χώρα ήταν ο Ανδρέας.

= Αυτή δεν είναι δουλειά, αλλά δουλεία.

= Ο Άδωνης είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα, δήλωσε η Ευγενία. Πολύ ευγενικό εκ μέρους της, αλλά τα του κρεβατιού της αφορούν τους τοίχους τους, τα ντουβάρια τους και όχι εμάς.

Ο Άδωνης είναι εραστής των απόψεων της «τρόικας», Ευγενία μου, και δεν υπάρχει κανείς Έλλην που να το αμφισβητεί.

= Με το ζήτημα των offshore στο έπακρο θα διεξαχθούν οι εκλογές. Θυμηθείτε το…

= Πάνω από 180 βουλευτές και τα μυαλά στην Προεδρική εκλογή.

= Τον φίλο μου, τον Γιώργο Κατσαφαρέα, βολιδοσκοπούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών. Η μανιάτικη καταγωγή του και η προϋπηρεσία του στο γραφείο του Ευθυμίου είναι καλή προίκα, αν το αποφασίσει κάποια στιγμή.

= Με τόσο «κούρεμα» που μας υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι λογικό να λένε τρίχες οι άνθρωποι.

= Πάλι οι επιστήμονες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Καραϊσκάκη. Φαίνεται πως κάνουν εντατικά για το μεταπτυχιακό τους.

= Τον Γιώργο βλέπουμε πολλοί
πως είναι η μόνη λύση
άραγε έχουν στο μυαλό
του Μνημονίου κρίση;

= Ο Βαγγέλης Βενιζέλος εννοεί αυτά που δεν μπορούν οι άλλοι να εννοήσουν.

= Αυτό και αν είναι κοροϊδία. Αντί να ταξιδεύουν με το Μετρό οι Θεσσαλονικείς, τους ανοίγει, με υποκρισία, τις πόρτες η κοινοπραξία κατασκευής του για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

= Μαύρα μαντάτα από την Αμερική… Κατάμαυρα…

= ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ότι ο Βάρβαρος του ποδοσφαίρου δεν θα βγει ποτέ έξω από τον υπόνομό του. Είναι πολλά τα λεφτά και τα συμφέροντα, «Άρη»!

Των Δώδεκα Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ