Το κόκκινο πλάνο για Μπατίστα και Διαμαντίδη

Ουσιαστικά ο Αγραβάνης μαρτύρησε όσα συμβαίνουν στον Πειραιά. Με τον αέρα του αήττητου στην Ευρωλίγκα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αρχίσει να δουλεύει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό διότι γνωρίζει ότι από το αποτέλεσμα θα κριθεί και η διάθεση όλων στον Ολυμπιακό την περίοδο των γιορτών, μια και η «μητέρα των μαχών» είναι προγραμματισμένη μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου. Στο μυαλό του έλληνα τεχνικού υπάρχουν ήδη ξεκάθαρα σχέδια για την εξουδετέρωση των παικτών που αποτελούν τους σοβαρότερους πονοκεφάλους για κάθε αντίπαλο του Παναθηναϊκού. Με τον Οθέλο Χάντερ να προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τον ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσα στο ζωγραφιστό Εστεμπάν Μπατίστα, ενώ ο Τραμέλ Ντάρντεν προορίζεται ήδη για το μαρκάρισμα του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Ιβάνοβιτς δίνει ανάσες σε παίκτες που τράβηξαν κουπί

Άστοχος παρουσιάζεται στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού ο Έι Τζέι Σλότερ! Μέχρι τώρα, βέβαια, οι «πράσινοι» βγάζουν χωρίς βαθμολογικές επιπτώσεις την αγωνιστική κοιλιά του Αμερικανού, ο οποίος τράβηξε κουπί στην εκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από τη μια η άνοδος του Νίκου Παππά και από την άλλη οι πόντοι του Λουκά Μαυροκεφαλίδη βοηθούν τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να καλύπτει τους πόντους που στερείται από την αστοχία του Σλότερ. Παρά τις νίκες, όμως, ο προπονητής του «τριφυλλιού» αντιλαμβάνεται ότι ο Αμερικανός χρειάζεται ξεκούραση. Όπως το
ίδιο ισχύει και για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος έκανε επίσης ορισμένα εξαιρετικά παιχνίδια. Μέσα από το ροτέισον ο Ιβάνοβιτς θα δώσει κάποιες ανάσες στους πιο επιβαρυμένους παίκτες, ώστε να τους έχει φρέσκους σε όλη τη διάρκεια. Φυσικά και δεν πρόκειται να αφήσει κάποιους εκτός αποστολής, αλλά μέσα από το κατάλληλο μοίρασμα του χρόνου συμμετοχής ο Ιβάνοβιτς εκτιμάει ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο του. Περιμένει, άλλωστε, και τον Ντε Μάρκους Νέλσον, στον οποίο ποντάρει πολλά, διότι τον θεωρεί παίκτη υψηλού επιπέδου.

Μετράει ο ΠΑΟΚ

τις δυνάμεις του με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Η εντός έδρας ήττα από την Καρσίγιακα έβαλε σε περιπέτειες τον ΠΑΟΚ, καθώς απέτρεψε το σφράγισμα του εισιτηρίου για τους 32 του Γιούροκαπ. Με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να εκτιμούν ότι προκάλεσε ζημιά στον Σούλη Μαρκόπουλο η αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, διότι έβγαλε εκτός ρυθμού τους παίκτες. Μόνο που οι απανωτές υποχρεώσεις καθιστούν απαγορευτική οποιαδήποτε αρνητική σκέψη. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο έμπειρος προπονητής εκτιμάει ότι μπορεί να διεκδικήσει απόψε η ομάδα του κάτι καλό στο Φάληρο. Με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να αυξάνει την ισχύ που έχει το οπλοστάσιο του Μαρκόπουλου, καθώς στο ματς με την Καρσίγιακα έδειξε ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.


Σχολιάστε εδώ