Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ Εντατικό… ψηστήρι σε Παπανδρεϊκούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάνει ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Συνδέσμου Βασίλης Οικονόμου. Συχνές οι συναντήσεις για… καφέ στο καφενείο της Βουλής. Από κοντά και ο Αηδόνης. Και ως πρώην ΠΑΣΟΚοι και οι δύο έχουν καλή σχέση με τους πρώην συντρόφους τους, όπως με τον Θάνο Μωραΐτη, που είναι δημόσια καταγεγραμμένος αντιβενιζελικός. Απ’ ό,τι μαθαίνω, πάντως, δεν υπάρχει ανταπόκριση. Νεύμα του Γιώργου περιμένουν για να κινηθούν και να ξεκινήσει η επιχείρηση αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ, χωρίς τον Βενιζέλο, βέβαια.

@ Με το ζόρι πήγε ο Παπανδρέου στο ραντεβού που τον κάλεσε ο Βενιζέλος. Μόνο και μόνο για λόγους πολιτισμού πήγε.

@ Σε υποκατάστημα της Χαριλάου Τρικούπη έχει μετατρέψει το υπουργείο Εξωτερικών ο κυρ Βαγγέλης. Ως ιδιοκτήτης συμπεριφέρεται. Ας κοιτάξει πάντως μήπως, μετά την αποχώρησή του, λάβει κανέναν λογαριασμό για τα τραπεζώματα των συντρόφων στο παραδοσιακό μέγαρο της Βασιλίσσης Σοφίας.

@ Πέρασε απέναντι και ο Κρεμαστινός; Αυτήν την εντύπωση μου έδωσε διαβάζοντας το άρθρο του στα «Νέα», όπου προτείνει «για ένα διάστημα να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας με συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που θα υποστηρίξει σε όλους τους τόνους το δόγμα του «ως εδώ και μη παρέκει». Η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει μονολιθικά να διεκδικήσει τη διευθέτηση του χρέους». Βλέπω, Δημήτρη, να σε βάζει στη μαύρη λίστα ο Ευάγγελος.

@ Ναι σε συνάντηση με Σαμαρά -αλλά χωρίς Βενιζέλο- λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σου λέει ο Αλέξης, μη… στριμω-χτούμε κιόλας.


Σχολιάστε εδώ