Ο βραδινός καφές στο Μαξίμου

Κάθε Τρίτη βράδυ πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή κυβερνητικών παραγόντων, βουλευτών, στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, αλλά και… δημοσκόπων. Στη διάρκεια της σύσκεψης γίνεται αναλυτική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην κυβέρνηση, στο πολιτικό σκηνικό, αλλά κι ευρύτερα στη χώρα. Οι συμμετέχοντες αξιολογούν τα γεγονότα και επεξεργάζονται τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν εντός κι εκτός Κοινοβουλίου.

Στη σύσκεψη παίρνουν μέρος η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφ. Βούλτεψη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο γραμματέας του κόμματος Αν. Παπαμιμίκος, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Άδ. Γεωργιάδης, Γ. Τραγάκης και Κώστας Καραγκούνης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτης και κατά περίπτωση ο βουλευτής και στενός συνεργάτης του Σαμαρά, ο Χρ. Λαζαρίδης.

Παρών σε όλες τις συσκέψεις είναι ο πρόεδρος της MRB κ. Μαύρος, ο οποίος τους ενημερώνει για τα αποτελέσματα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που κάνει η εταιρεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα, το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας κινείται μεταξύ 5 και 7 μονάδων. Τι άλλο λένε τα στοιχεία;

Ότι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΔΗΜΑΡ δεν μπαίνουν με τίποτα στη Βουλή και το ΠΑΣΟΚ έχει υποχωρήσει κάτω του 4% (3,9% για την ακρίβεια).


Σχολιάστε εδώ