Αποστολικά και… άλλα

= Για να δούμε αν η Αννούλα θα δεχθεί να γίνει αρχηγός ενός ΛΥΚΟύδη, ενός ΑΗΔΟΝΙ, ενός ΨΑΡΙΑ…νου, ενός Τατσό…ΠΟΥΛ(Ι)ΟΥ και ενός ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Πολλή… «ζωολογία» πέφτει. Ελπίζω η Αννούλα, αν το δεχθεί, να
μην πάθει νούλα πολιτική.

=Πάρτε τον Άνθιμο προπονητή για να σωθεί η Εθνική.

=Είναι ντροπή κάτι παιδιά της δήθεν ΠΑΣΠ να έχουν την ιερή σημαία του Πολυτεχνείου και μετά να πηγαίνουν να χειροκροτούν τον μνημονιακό Βαγγέλη.

=Σε πείσμα κάποιων τυπάκων της πένας και κάποιων ανόητων πολιτικών, το Πολυτεχνείο Ζει. Ας το καταλάβουν καλά. Όπως ζει ο Κολοκοτρώνης, όπως ζει η γιαγιά μου, που την έκαψαν οι Γερμανοί σε φούρνο στην Κρήτη, όπως ζουν χιλιάδες αγωνιστές της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

=Κάποιο πράσινο πουλάκι μού είπε ότι έχει συζητηθεί στο στρατόπεδο του συνταγματάρχη Βαγγέλη και το όνομα της εκπροσώπου του τάφου της Αμφίπολης προκειμένου να είναι υποψήφια με τη Δημοκρατική Παράταξή του. Λες να την Ανα… στήσουν πολιτικά;

=Είναι ντροπή οι χορτάτοι των καναλιών να κλαψουρίζουν για τους νηστικούς, εξαθλιωμένους του Μνημονίου. Πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι μαζί.

=Μετά τον γάμο της με την κυβέρνηση, για δύο τρεις μήνες, η ανάπτυξη ζήτησε διαζύγιο, και μάλιστα εις βάρος της κυβέρνησης. Πάλι θα πληρώσουμε και τον γάμο και την κουμπαριά με τον Γιούνκερ.

=Παναγιώτατε Θεσσαλονίκης, ο Χριστός με ψαράδες ξεκίνησε τον ιερό λόγο του. Εκείνος δεν τους αγνόησε, εσύ γιατί τους αγνοείς; Οι ψαράδες των Φερόε μάς νίκησαν γιατί ήταν θέλημα της μπάλας.

=Καταργεί ο Ευάγγελος τη Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών. Εδώ κατήργησε κοτζάμ ΠΑΣΟΚ, στη μετάφραση θα κολλούσε ο Ευάγγελος ο Καταργητής;

=Ο συνταγματάρχης Ευάγγελος, κατά τους Γιωργάκηδες, προετοιμάζει τη διαδοχή του. Στέλεχος νέας γενιάς είναι ο εκλεκτός του. Το πήραν χαμπάρι η Φώφη και ο Μιχάλης και αντιδρούν.

=Το είπε ο πονηρός ο Γιώργος, ο offshore, ότι θα καλέσει ως μάρτυρες τους τότε βουλευτές του και νυν βουλευτές της ΝΔ, ότι οι ερωτήσεις και επερωτήσεις που κατέθεταν όλοι μαζί ήταν για εθνικούς σκοπούς και όχι για ειδικούς.

=Αγαπητέ, τα ζώα δεν φταίνε που κάποιοι άνθρωποι τους μοιάζουν. Δεν θα λέγεται Ιππο…ΠΟΤΑΜΟΣ το νέο κόμμα του Βαγγέλη, για να είναι ανταγωνιστικό στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά Παρα…Πόταμος.

=Σταύρο, ο Λαλιώτης, ο Χαραλαμπόπουλος, ο Ευθυμίου, ο Τζουμάκας, η Τόνια Μοροπούλου, ο Ανδρουλάκης, η Δαμανάκη είναι ΠΑΣΟΚ, άσχετε πολιτικάντη.

=Πανικός στην πιάτσα των offshore μετά το κόλπο που το έμαθαν όλοι πια. Το τι όνομα θα βγει δεν περιγράφεται…

=Οι offshore πρέπει να δηλώνονται στο «πόθεν έσχες» των βουλευτών ανεξάρτητα από το πότε τις είχαν. Όπως, επίσης, και αν έχουν offshore συγγενείς βουλευτών, υπουργών κ.λπ. κ.λπ. Προβλέπω να αλλάζουν τόσες έδρες, που δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς…

=Στον ΣΥΡΙΖΑ σφάζουν αρνιά και στο ΠΑΣΟΚ τα βόδια που γύρισε ο άσωτος ο Γιώργος του Ανδρέα.

=Τώρα που είπα Σημίτης, μήπως ο κατα-αλληλότερος θυμάται τίποτα από την εποχή Siemens;

=Ποιος βουλευτής, ανεξάρτητος, φωνάζει δυνατά «ΝΔ και τα μυαλά στον Σαμαρά»;

=Έμαθα ότι ο Ευάγγελος θα έχει συνάντηση και με τον Λαλιώτη οσονούπω. Κάτι περίεργο συμβαίνει τώρα τελευταία στο ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος ψάχνει το όλον και προσπαθεί να του βγει η τακτική.

=Κάποιο πουλάκι μού είπε ότι σύντομα κάποια χαμόγελα θα παγώσουν γιατί τα γκάλοπ που έρχονται δεν είναι και τόσο ευχάριστα όσο ήταν πριν.

=Καρατζαoffshores ο Γιώργαρος. Ώρα είναι να μας πει ότι το περιστέρι που κάθισε στο κεφάλι του κάποια Θεοφάνια του είπε να κάνει offshore για τον άρτον τον επιούσιον.

=Άραγε, τι να λένε τώρα οι Γιωργάκηδες που έβριζαν τον Βενιζέλο και οι Βενιζελάκηδες που έβριζαν τον Γιώργο;

=Γιατί είδε Γιώργο και Σημίτη ο Βαγγέλης; Τι τρέχει, τι τους ζήτησε;

=Δημοκρατία σημαίνει συμμετοχή και όχι να ψηφίζουν τα κομπιούτερ.

=Το Ποτάμι της ανοησίας είναι αιδώ. Σταυρο… Θεοδωράκη.

=Πόθεν αίσχος για τη Βουλή… τι διάολο έλεγχο κάνετε;

=Ας ψάξουν και για άλλους βουλευτές, μήπως είχαν και άλλοι offshore και τις είχαν ξεχάσει αδήλωτες.

Των Δώδεκα Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ